Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Hoekblokhut

Hoekblokhut

(18)


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 882,-

€ 6.557,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

200 cm

714 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

200 cm

400 cm
Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

4 m2

19 m2

MerkDeur type


Hoek tuinhuis

Een tuinhuis is een praktische en mooie oplossing om je tuin netjes en opgeruimd te houden. Gebruik het om je tuinkussens in op te bergen of je loungeset! Tuinhuizen komen er in verschillende vormen en formaten, om efficiënt gebruik te maken van de beschikbare ruimte in je tuin kiezen veel mensen voor een hoek tuinhuis. Een hoek tuinhuis kunnen we bij Azalp dan ook helemaal op maat laten maken naar jouw wensen en eisen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een hoek tuinhuis te laten maken met een veranda of overkapping. Ook kunnen we een hoek tuinhuis met schuine hoek voor je ontwerpen en laten maken. Wat je wensen ook zijn bij Azalp helpen we je graag bij het waarmaken van jouw droom hoek tuinhuis!

1 - 18 van 18 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Karibu 73467 Schwandorf 3 Blokhut

Karibu 73467 Schwandorf 3 Blokhut

Eenvoudig te monteren

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 882,-

Gratis verzending vanaf €75

Naar jouw wensen op maat te maken

Aan jou de keuze, met of zonder veranda?

Gratis verzending vanaf €75

Naar jouw wensen op maat te maken

Aan jou de keuze, met of zonder veranda?


Een hoek tuinhuis met overkapping

Een overkapping is een echte toevoeging aan je tuin waar je ook veel gebruik van zult maken. Het is de perfecte plek om heerlijk onder te loungen, gezellig met vrienden te eten of een feestje onder te geven. Bij Azalp hebben we veel verschillende overkapping in het assortiment maar je kunt deze ook op maat laten maken als je bijvoorbeeld een hoek tuinhuis met overkapping wilt. Het grote voordeel hiervan is dat je zelf helemaal kunt bepalen hoe de hoek tuinhuis met overkapping eruit komt te zien. Je bepaalt dus zelf de houtsoort: ga je voor vurenhout of Douglashout? Vurenhout is een makkelijk te bewerken houtsoort die dus prima te gebruiken is voor een hoek tuinhuis met overkapping. Douglashout is een robuuste en sterke houtsoort die een lange levensduur is.

Ook kun je zelf de afmetingen bepalen, wil je bijvoorbeeld dat het hoektuinhuis groter is of kleiner dan de overkapping die er aan vast zit? En wat voor dak wil je dat er op je tuinhuis komt? Dit zijn allemaal keuzes die je helemaal zelf kunt maken als je een hoek tuinhuis met overkapping op maat laat maken door Azalp!

Een tuinhuis met schuine hoek

Een tuinhuis met schuine hoek, ook wel een vijfhoekig tuinhuis genoemd, heeft de vorm van een vierkant of rechthoek waarbij één punt vervangen is door een brede doorgang. Hierdoor ontstaan vijf hoeken, waarbij de toegang tot het tuinhuis op één hoek is geplaatst. Zo heb je de mogelijk om de overkapping in een hoek van de tuin te zetten terwijl je er makkelijk bij kan door de brede doorgang!

Je kunt er ook voor kiezen om een smalle doorgang te plaatsen met afsluitbare zijkanten. Het voordeel van een brede doorgang is dat je voldoende ruimte hebt om er bijvoorbeeld loungebank of tafel in te zetten. Een tuinhuis met een schuine hoek heeft dus vele voordelen. Weet jij al hoe jouw hoek tuinhuis eruit komt te zien?

Een hoek tuinhuis met veranda 

Een hoek tuinhuis met veranda is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Het combineert niet alleen de functionaliteit van een tuinhuis, waar je tuingereedschap en andere spullen op kunt bergen, maar biedt ook een veranda waar je kunt genieten van het buitenleven. Een hoek tuinhuis zorgt ervoor dat je efficiënt gebruik maakt van de beschikbare ruimte in je tuin.

Nadat we samen het ontwerp hebben gemaakt voor je hoek tuinhuis kunnen we gaan kijken naar de veranda die er bij past! We kijken dan samen naar het formaat en de afwerking. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om glazen schuifdeuren toe te voegen of een lamellen wand. Zo kun je ook in de winter genieten van deze heerlijke buitenruimte!

Is je interesse nog meer gewekt en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan dan snel een afspraak in om langs te komen in een van onze Experience Centers!