Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 17.849,-

€ 36.639,-


Selecteer de minimale en maximale lengte

340 cm

499 cm


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

13 m2

20 m2

Merk


KleurDeur type


Glassoort


Glaswand


Tiny house kopen? Bekijk onze tiny houses

Ben je op zoek naar een nieuwe woonruimte die bij jouw levensfase en behoeften past? Of je nu samenwoont met je gezin, de kinderen het nest hebben verlaten en je van de vrijheid wilt genieten, of als starter de perfecte plek zoekt om te beginnen, een tiny house kan de oplossing zijn. Maar wat is een tiny house nou precies?

1 - 3 van 3 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Tiny houses, je hebt er misschien al wel eens van gehoord. Deze compacte woningen hebben de aandacht van velen al getrokken vanwege hun unieke voordelen. Het zijn kleine woningen ontworpen om efficiënt gebruik te maken van ruimte. Ze zijn meestal kleiner dan traditionele huizen maar bevatten alle basisvoorzieningen voor een comfortabel leven, maar dan op een kleinere schaal.

Ben je nieuwsgierig naar minimalistisch wonen en de charme van een kleine, maar functionele leefruimte? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Bij ons ontdek je de schoonheid van minimalistisch wonen in onze prachtige tiny houses. We nodigen je uit om te genieten van slim ruimtegebruik, duurzaamheid en een vleugje avontuur in je eigen knusse toevluchtsoord. Met een divers assortiment streven we ernaar om jouw ideale tiny house te vinden, dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en wensen.

Of je nu verlangt naar een gezellige schuilplaats, een milieuvriendelijke eco-woning of simpelweg een slimme oplossing voor extra ruimte, onze tiny houses bieden het allemaal. Elk tiny house is doordacht ontworpen, met aandacht voor slimme opbergoplossingen en efficiënte indelingen om maximaal comfort en functionaliteit te garanderen, zelfs binnen de beperkte ruimte.

Ontdek jouw perfecte tiny house in ons assortiment

Ontdek jouw ideale tiny house in ons zorgvuldig geselecteerde assortiment. Hoewel we een beperkt aanbod hebben, zorgen we ervoor dat elk tiny house van topkwaliteit is. Onze website biedt gedetailleerde beschrijvingen en afbeeldingen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die perfect bij jou past.

Zoek je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in ons Experience Center in Breda. We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek om jouw wensen te bespreken, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Opbouwen tiny house

We bieden verschillende producten variërend van eenvoudig zelf op te bouwen kits tot grotere projecten. Bij Azalp hebben we vaak complete bouwpakketten met duidelijke handleidingen beschikbaar. Maar we kunnen jouw tiny house ook tegen een schappelijke prijs voor je opbouwen met behulp van onze professionele montageservice.

Waar wacht je nog op? Duik in de wereld van tiny house living en maak jouw droom van compact wonen werkelijkheid. Blader door onze diverse mogelijkheden, neem gerust contact op met ons team en begin vandaag nog aan je avontuur van het kopen van een tiny house. De toekomst van eenvoudig en duurzaam wonen wacht op je!

Veelgestelde vragen bij een tiny house kopen

Wat is een tiny house?

Een tiny house is een compacte woning die bewust is ontworpen om efficiënt gebruik te maken van ruimte. Deze woningen variëren in grootte, maar zijn meestal kleiner dan traditionele huizen.

Waarom zou ik een tiny house kopen?

Tiny houses bieden voordelen zoals lagere kosten, verminderde ecologische voetafdruk, vereenvoudigde levensstijl en mobiliteit. Ze zijn ideaal voor mensen die willen minimaliseren en duurzamer willen leven.

Heb ik een speciale vergunning nodig om in een tiny house te wonen?

De regelgeving varieert per locatie. In sommige gebieden kun je een tiny house op je eigen grond plaatsen zonder speciale vergunningen. In andere gevallen kunnen er regels zijn voor minimale woonoppervlakte en bouwvergunningen.

Wat zijn de kosten van een tiny house?

De kosten van een tiny house variëren op basis van grootte, materiaal en stijl. Bij Azalp vind je tiny houses in diverse materiaalsoorten en prijsklassen, passend bij elk budget.

Kan ik off-grid leven in een tiny house?

Veel tiny house eigenaren kiezen voor duurzame opties zoals zonne-energie, composttoiletten en regenwateropvang om off-grid te leven. Dit is dus een mogelijkheid.

Hoe vind ik een geschikte plek om mijn tiny house te plaatsen?

Dit hangt af van lokale regelgeving. Je kunt kijken naar privéterreinen, tiny house gemeenschappen, of mogelijkheden om het als ADU (Accessoire Dwelling Unit) op het terrein van een bestaande woning te plaatsen.