Foto van Livful tiny house Base
Foto van Livful tiny house Base
Foto van Livful tiny house Base
Foto van Livful tiny house Base
Foto van Livful tiny house Base

Livful tiny house Base

17.849,-

Vandaag besteld binnen 8-12 weken in huis.

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product samenstellen

Jouw product

Livful tiny house Base

17.849,-

Toevoegingen

 0,-

Verzending

GRATIS


Totaal

 17.849,-

Voor- en nadelen

  • Makkelijk te monteren
  • Duurzame CLT wanden van vurenhout
  • Geen maatwerk mogelijkheden

Product omschrijving

Livful Tinyhouse Base - Het perfecte samenspel van comfort, luxe en ruimte

De Livful Tinyhouse Base is niet zomaar een woonruimte; het is een belofte van elegantie, comfort en innovatie. Dit unieke, gemakkelijk te monteren Tiny House is ontworpen om optimaal gebruik te maken van elke beschikbare vierkante meter.

De innovatieve uitbreiding van de loft, bereikbaar via een handige inklapbare trap, benut de verticale ruimte op een briljante manier en biedt extra ruimte waar nodig. Het terras, een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, is gemaakt van thermisch gemodificeerd vurenhout, dat niet alleen duurzaam is, maar ook prachtig aansluit op de rest van het ontwerp.

De veelheid aan ramen zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat een ruimtelijk en open gevoel geeft aan de compacte maar perfect georganiseerde leefruimte. Je hebt daarbij ook nog eens de vrije keuze voor de verdeling van deur en glaspanelen. De ramen zijn voorzien van dubbel glas, wat bijdraagt aan een betere isolatie van jouw Tinyhouse en dus helpt energie te besparen.

Vurenhouten CLT wanden

De CLT wanden, beter bekend als kruislings verlijmde houten platen, gemaakt van onbehandeld vurenhout, combineren stevigheid en schoonheid, en geven het huis een natuurlijke en luxueuze uitstraling. De CLT wanden bestaande uit 3 lagen, met een totale dikte van 60mm zorgen ook voor een goede isolatie van de constructie. CLT is een veelzijdig bouwmateriaal gemaakt door houten planken in loodrechte richtingen op elkaar te lijmen. Het biedt milieuvriendelijke en efficiënte bouwoplossingen en benut de natuurlijke kracht en schoonheid van hout.

Verleng de levensduur van dit geweldige product door het onbehandelde vurenhout te behandelen met een beits. Dit zorgt niet alleen voor een mooie afwerking maar verlengt hierbij ook de levensduur van het hout.

Snelle montage

Een tiny house van Livful is volledig op maat gemaakt en heeft geen verdere bewerking nodig voor het opbouwen. Door de unieke constructie van Livful kan de constructie makkelijk met twee personen opgebouwd worden zonder het gebruik van zwaar hijsmateriaal en speciaal gereedschap.

Dit product wordt standaard geleverd met de juiste tekeningen en bevestigingsmaterialen om je op weg te helpen. Wil je liever niet zelf aan de slag? Dan kunnen de professionals van onze opbouwservice dit voor je verzorgen. Let op! De nodige PUR lijm wordt niet standaard meegeleverd, dit kan als accessoire extra besteld worden.

We raden aan op een goede fundering op te bouwen. Dit zorgt voor een stevige ondergrond zodat de constructie niet kan verzakken. Twijfel je of je ook een vergunning nodig hebt? In sommige gevallen is dit niet nodig maar dit verschilt per situatie en gemeente. Wij raden aan om van te voren contact met je gemeente op te nemen en dit te controleren.

Daarnaast wordt dit Tiny House compleet geleverd met dakbedekking en vloer. Deze laatste breng je gemakkelijk en snel aan, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van je nieuwe thuis.

Wacht niet langer, bestel vandaag

Ontdek het genot van wonen in een compacte ruimte zonder concessies te doen aan luxe en comfort. Met de Livful Tinyhouse Base, krijg je een elegante, makkelijk te monteren en optimaal ingedeelde woonoplossing. Ervaar zelf hoe groot klein kan zijn met Livful.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkLivful
Breedte381 cm
Lengte340 cm
Hoogte329 cm
Oppervlakte13 m2
Wanddikte60 mm
Nokhoogte329 cm
Maatwerk mogelijk
Glasdikte4+4 mm
HoutbehandelingOnbehandeld
DakvormLessenaar
Deur typeEnkele deur
HoutsoortVurenhout
KleurBlank
Azalp artikelcode23-276-0001-0
EAN-code1023276000108
Inclusief/exclusief
Dakbedekking
Slot
Vloer
Overige specificaties
Dubbelwandig
Geïsoleerd
Impregneren mogelijk
Kant en klaar geverfd mogelijk
Luifel
Meerdere maten beschikbaar
Veranda
Breedte binnenmaat369 cm
Diepte binnenmaat248 cm
Dakoppervlakte13 m2
Inhoud40 m3
Dakdikte60 mm
Aantal deuren1 st
Aantal ramen7 st
Aantal ruimtes1 st
Glaswand
Funderingsbalken geïmpregneerd
MateriaalSpruce CLT
Afmetingen deur85x215
GlassoortDubbelglas
Levertijd8-12 weken
Soort dakHout
AfwerkingGeschaafd
Afmetingen (bxl)382 x 340 cm
Daksterkte150 kg/m2
Isolatiewaarde1.49 W/m2 K

Shop meer