Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Vlonder

Vlonder

(21)


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 3,-

€ 113,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

14 cm

20 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

244 cm

500 cm
Kleur


Hout type


Vlonder in je tuin? Bekijk onze vlonderplanken.

Ben je op zoek naar een manier om jouw tuin te transformeren? Overweeg dan eens het gebruik van vlonders. Vlonders, ook wel bekend als terrasplanken, zijn een geweldige manier om je buitenruimte een stijlvolle en functionele upgrade te geven. Bij Azalp hebben we een breed assortiment aan houten en composiet vlonders, evenals de nodige accessoires, om je te helpen bij het creëren van jouw droomtuin.

1 - 21 van 21 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp Composiet vlonders grijs 19 x 135 mm

Azalp Composiet vlonders grijs 19 x 135 mm

Vintage uitstraling

Duurzaam en onderhoudsvrij

Splintervrij en veilig

Op voorraad

v.a.€ 40,37€ 44,85


Wat zijn vlonders?

Vlonders zijn in feite houten of composiet planken die op een onderconstructie worden geplaatst om een terras of loopvlak te creëren. Ze zijn ideaal voor het creëren van een verhoogd terras, een pad door je tuin of zelfs een volledige buitenruimte. Vlonders zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afwerkingen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan jouw specifieke stijl en behoeften.

Houten vlonders

Houten vlonders voor in je tuin zijn een populaire keuze voor veel huiseigenaren vanwege hun natuurlijke uitstraling en warmte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, waaronder hardhout en zachthout, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Hardhouten vlonders zijn bijvoorbeeld zeer duurzaam en bestand tegen de elementen, terwijl zachthouten vlonders een meer betaalbare optie zijn.

Composiet vlonders

Composiet vlonders zijn een alternatief voor houten vlonders en zijn gemaakt van een mix van houtvezels en kunststof. Ze zijn ontworpen om de look en feel van echt hout na te bootsen, maar met minder onderhoud. Composiet vlonders zijn bestand tegen schimmel, rot en insecten, en ze zullen niet splinteren of barsten, waardoor ze een duurzame en veilige keuze zijn voor jouw tuin.

Accessoires voor houten vlonders

Bij Azalp hebben we ook een breed assortiment aan accessoires voor houten vlonders. Maak je houten vlonder compleet met ons assortiment functionele en stijlvolle accessoires. Azalp biedt alles, van antislipstrips tot onderhoudsproducten, om jouw vlonder veiliger en duurzamer te maken. Voeg een persoonlijke touch toe met onze decoratieve verlichting en diverse randafwerkingen.

Vlonders kopen bij Azalp

Bij Azalp maken we het kopen van vlonders eenvoudig. Of je nu op zoek bent naar houten vlonders, composiet vlonders of accessoires, je kunt alles vinden wat je nodig heeft op onze website. We bieden een breed scala aan producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen, en onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Veel gestelde vragen

1. Wat is het verschil tussen houten en composiet vlonders?

Het verschil tussen houten en composiet vlonders ligt in het materiaal. Houten vlonders zijn gemaakt van natuurlijk hout, terwijl composiet vlonders een mix zijn van houtvezels en kunststof.

2. Hoe onderhoud ik mijn houten vlonder?

Houten vlonders vereisen regelmatig onderhoud, zoals reinigen, schuren en opnieuw lakken of oliën. Dit helpt de levensduur te verlengen.

3. Wat zijn de voordelen van composiet vlonders?

Composiet vlonders voor in je tuin hebben als voordelen dat ze duurzaam, onderhoudsarm en bestand zijn tegen weersinvloeden. Ze behouden hun kleur en vereisen minder onderhoud dan houten vlonders.

4. Welke accessoires heb ik nodig voor mijn vlonderproject?

Voor je vlonderproject heb je mogelijk accessoires nodig zoals onderliggers, schroeven, en randafwerkingen. Deze helpen bij de installatie en het afwerken van je vlonder.

5. Biedt Azalp installatieservice voor vlonders?

Momenteel biedt Azalp gedetailleerde installatie-instructies voor een doe-het-zelf installatie. Wij adviseren om bij complexere projecten een professionele installateur in te schakelen.

Of je nu een nieuwe buitenruimte wilt creëren of je bestaande tuin wilt upgraden, vlonders zijn een geweldige keuze. Met hun veelzijdigheid en duurzaamheid kunnen ze je tuin transformeren in een stijlvolle en functionele ruimte. Bij Azalp hebben we alles wat je nodig hebt om jouw vlonderproject tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze website om jouw perfecte vlonder te vinden.