Azalp blokhutten, kwaliteit gecombineerd met een zachte prijs!

Azalp blokhutten

Een unieke Azalp blokhut

Onze huismerk Azalp blokhutten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit Noord-Europees Vurenhout. De productie van uw blokhut/tuinhuis is voor ons altijd een uniek project. Lees meer…

913 artikelen  

Verwijder alle


Op die manier kunnen we kleine aanpassingen of totale maatwerkoplossingen tegen verrassend scherpe prijzen aanbieden. U kunt de blokhutten in verschillende wanddiktes bestellen (30, 45, 60 en 95 mm), gebruik hiervoor het handige filter.

Alle blokhutten zijn voorzien van 1e klas deuren en ramen. Andere deur of raam? We luisteren graag naar uw wensen. Onze producten zijn allemaal eenvoudig te monteren en worden voorzien van een duidelijke opbouwbeschrijving.

Vind uw ideale Azalp blokhut via het filter!

Aan de linkerkant van uw scherm kunt u precies aangeven welke maat blokhut u zoekt en welke dakvorm hij moet hebben. Als u een voorkeur hebt voor een bepaalde houtdikte of merk zal onze website u uitsluitend de blokhutten tonen die bij uw wensen passen.

Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk bij Azalp

Hebt u een blokhut gezien met het uiterlijk van uw wens, maar staat de gewenste maat er niet tussen? Azalp kan u in veel gevallen een maatwerkoplossing bieden en dit tegen opvallend scherpe prijzen. Meer info? Maak dan een afspraak bij ons Experience Center waar wij u niet alleen al onze aandacht schenken maar ook een heerlijk kopje koffie.