Een divers aanbod aan zwembadpompen, benieuwd? Bekijk het aanbod op Azalp.nl

Zwembadpomp

Een zwembadpomp is de 'motor' van uw waterzuivering

Een hygiënisch zwembad met schoon en fris water begint met het installeren van een goede en passende zwembadpomp. Lees meer…

58 artikelen  

Verwijder alle


De zwembadpomp zorgt ervoor dat het water het zwembad rondgepompt wordt, in beweging blijft en zodoende de noodzakelijke filters bereikt. Op Azalp.nl bestelt u uitsluitend zelfaanzuigende zwembadpompen van hoge kwaliteit. Tegen gunstige online prijzen en voor elk formaat zwembad.

Waarom een goede zwembadpomp?

Uw zwembadpomp zorgt voor schoon zwemwater. De pomp loodst het water op de juiste snelheid door bijvoorbeeld een zandfilter. Bovendien zorgt de zwembadpomp ervoor dat u zo min mogelijk chemicaliën hoeft te gebruiken en dat de middelen die u wel gebruikt goed worden verdeeld over het water. Bij Azalp bestelt u eenvoudig de zwembadpomp met de juiste capaciteit. Let erop dat u de capaciteit van de pomp afstemt op die van het zandfilter voor uw zwembad.

Uw nieuwe zwembadpomp voordelig online bestellen

Mede doordat wij geen showroom of winkelpand hebben, kunnen we onze zwembadpompen scherp prijzen. En we leveren uw bestelling ook nog gratis bij u thuis af!

Hebt u een artikel elders goedkoper gezien? Vul het contactformulier in of bel en wij komen snel met een nieuwe offerte. Ook voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.