Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 639,-

€ 4.254,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

300 cm

500 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

350 cm

800 cm


Merk


Vorm


Plaatsing


Inbouw zwembad kopen

Een zwembad is de perfecte manier om tijdens de warme dagen af te koelen en staat voor uren plezier en ontspanning. Ook geeft het meteen een luxe uitstraling aan je tuin. Bij Azalp hebben we een ruim assortiment aan inbouw zwembaden, zo zal er dus altijd wel een zijn die voldoet aan jouw wensen, eisen en budget.

1 - 5 van 5 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Ga je bijvoorbeeld voor een rond of ovaal zwembad? Een half ingegraven of volledig ingegraven? Dit zijn belangrijke vragen die je je moet stellen voor het kopen van een inbouw zwembad. Wil je hier graag persoonlijk advies over hebben? Kom dan langs in een van onze Experience Centers of neem contact op met onze klantenservice.

Je zwembad inbouwen zelf doen of laten plaatsen? 

Bij de aanschaf van een inbouw zwembad zijn er twee opties om je zwembad op te bouwen: je kunt er voor kiezen om het zwembad zelf in te bouwen of je kunt er voor kiezen om het inbouw zwembad te laten plaatsen door onze opbouw service.

Al onze inbouw zwembaden worden als compleet pakket geleverd zodat je alles in huis hebt om meteen aan de slag te gaan. Het voordeel hiervan is dat het je in kosten bespaart en na afronding van het project nòg meer kan genieten van jouw nieuwe zwembad.

Het voordeel van het laten plaatsen van je inbouw zwembad door onze opbouwdienst is dat je geen zorgen hoeft te maken over het bouwproces zodat je zeker weet dat het zwembad professioneel wordt gebouwd. Uiteindelijk hangt het af van wat voor jou het belangrijkste is: besparing op kosten of gemak. Neem de tijd om beide opties zorgvuldig te overwegen voordat je een beslissing neemt.

Een half ingebouwd zwembad

Een half ingegraven zwembad is een type zwembad waarbij slechts de helft van het zwembad boven de grond uitsteekt en de andere helft ingegraven is. Dit type half inbouw zwembad biedt een unieke combinatie van zwemmen in een bovengronds zwembad met het gevoel van een inground zwembad. Het is een populaire keuze voor mensen die een meer natuurlijke look willen voor hun achtertuin deze hebben minder ruimte nodig dan een volledig ingegraven zwembad. Ze zijn vaak makkelijker te installeren en te onderhouden dan een volledig ingegraven zwembad en kan vaak in een kortere tijd geplaatst worden.

De soorten inbouw zwembaden 

Er zijn verschillende vormen waarin een inbouw zwembad kan worden gebouwd. Bij Azalp kun je kiezen voor een rond of een ovaal bad. Een rond zwembad geeft een strakke en moderne uitstraling aan je tuin en heeft als groot voordeel dat het perfect in elke hoek of plek in de tuin kan worden geplaatst. Een ovaal zwembad is een combinatie van de vormen van een rond en een rechthoekig zwembad, waardoor het een unieke uitstraling heeft. Net als een rond inbouw zwembad, kan een ovaal inbouw zwembad worden geïntegreerd in verschillende tuinontwerpen en biedt het een groter zwemgedeelte dan een rechthoekig zwembad.

Een compleet inbouw zwembad

 Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk kunnen genieten van je nieuwe zwembad en bent daarom op zoek naar een compleet inbouw zwembad. Dan ben je bij Azalp op het juiste adres! Elk van onze inbouw zwembaden worden namelijk geleverd als compleet bouwpakket. Dit betekent dat je alle materialen en onderdelen hebt om het zwembad op te bouwen. Zo kun jij of de opbouw service meteen aan de slag met bouwen! Vergeet echter niet te denken aan alle bijkomende accessoires die je nodig hebt om het zwembad goed te onderhouden zoals een zwembadstofzuiger, zwembad chemicaliën en een filter en pomp.

Een klein inbouw zwembad 

Met een kleine tuin is het nog steeds mogelijk om een inbouw zwembad te bouwen. Een rond of ovaal model is hiervoor dan ook een goede keuze omdat deze minder ruimte innemen waardoor je de ruimte in de tuin optimaal kunt benutten. Ons assortiment bevat veel verschillende kleine zwembaden, zodat iedereen met een kleine tuin kan genieten van een verfrissende duik in de zomer.

Een groot inbouw zwembad 

Als je genoeg ruimte in je tuin hebt dan wil je natuurlijk een zo groot mogelijk zwembad zodat je uitgebreid baantjes kunt trekken. We raden dan aan om een zwembad van minimaal 10 meter. Is dit formaat te groot voor je tuin? Dan kan je overwegen om jetstrams aan te schaffen. Deze creëren een stroming waar je tegenin kunt zwemmen. Bekijk ons assortiment jetstreams voor meer informatie.

Een inbouw zwembad op formaat 

Een inbouw zwembad is beschikbaar in verschillende formaten, van groot naar klein en alles daartussen. Door middel van onze handige filters kun je precies aangeven hoe lang het inbouw zwembad mag zijn. We hebben de populairste producten voor je op een rijtje gezet:

Inbouw zwembad 5x3

Inbouw zwembad 4x6

Inbouw zwembad 3x5

Inbouw zwembad 8x4

De kosten van een inbouw zwembad

Bij Azalp staan we voor betaalbare luxe, dit betekent dat de luxe van een inbouw zwembad ook niet duur hoeft te zijn. Het is dan ook lastig te zeggen wat de exacte kosten van een inbouw zwembad zullen zijn. Dit is afhankelijk van de grootte en de vorm. Ook moet je er rekening mee houden dat je accessoires zal nodig hebben zoals bijvoorbeeld een zwembadpomp, een trap en een afdekzeil. Binnen ons assortiment is er voor elke budget een inbouw zwembad dus ook als je opzoek bent naar een goedkoop inbouw zwembad. Maak van jouw tuin een droomtuin!