Veranda

(11)


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 800,-

€ 6.278,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

300 cm

886 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

200 cm

400 cmHout

(11)
Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

11 m2

32 m2

Type


Merk


Glaswand


Houten veranda kopen

Op ieder moment van het jaar droog en warm buiten kunnen zitten onder een houten veranda van Azalp. Geen partytenten meer opzetten of het rolluik open draaien voor tuinfeestjes of barbecues. Met een veranda aan huis verleng je ook nog eens je woonkamer, of plaats een vrijstaande veranda wat verder in je tuin om een heerlijke, afgezonderde plek te creëren.

1 - 11 van 11 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Bij Azalp hebben we een ruim assortiment aan houten veranda’s met allerlei verschillende opties binnen onze beschikbare modellen. Zit wat je zoekt er toch niet helemaal tussen? Met onze maatwerkmogelijkheden ontwerpen we samen een houten veranda die in jouw droomtuin past. Je kunt ook een kijkje nemen bij al onze soorten veranda's, zoals die gemaakt van aluminium.

Een houten veranda aan huis of vrijstaand?

Bij Azalp noemen we een vrijstaande houten veranda ook wel een vrijstaande overkapping, omdat een veranda aan een bestaande muur gemonteerd wordt. Vaak is dit de buitenmuur van je huis om je woonkamer of keuken te verlengen. Het kan ook aan een ander gebouw gemonteerd worden, zoals een garage, tuinhuis of schuur. Neem een kijkje in ons assortiment vrijstaande overkappingen als je op zoek bent naar een veranda die niet gemonteerd hoeft te worden aan een bestaande muur.

Een houten veranda als bouwpakket of laten plaatsen?

Onze veranda’s worden niet kant en klaar en opgebouwd bij je thuis afgeleverd. Je ontvangt alle onderdelen in pakketten om het vervolgens zelf op te bouwen. Dit geld voor zowel onze standaard houten veranda modellen als degene waar jij je eigen wensen in hebt verwerkt binnen onze maatwerk opties.

Wil je liever niet zelf aan de slag met het bouwpakket? Je kunt dan gebruik maken over onze opbouwservice. Daar lees je in deze blog over DB opbouwservice meer.

Een veranda van Douglas hout

Met een veranda gemaakt van Douglas hout koop je een houten veranda van kwaliteit. Douglas is namelijk één van de meest duurzame houtsoorten en gaat jarenlang mee. Bij ons heb je keuze uit verschillende modellen en afmetingen. Je kunt gaan voor de traditionele houtlook met de kenmerkende, roodachtige kleur of ga juist voor een tof ander kleurtje, zoals zwart. Ons assortiment is zeer divers en met de aanpasmogelijkheden sluit het naadloos aan in jouw tuin. Je kunt ook je Douglas houten veranda op maat laten maken. Van A tot Z je eigen veranda ontwerpen zodat het perfect past in jouw droomtuin.

Verschillende opties voor een houten veranda

Je kunt uit ons assortiment kiezen uit verschillende modellen houten veranda. Er zijn variaties met de daken, zo kun je kiezen voor een puntdak of een plat dak, van hout of van polycarbonaat. Ook hebben we verschillende maten waar je uit kunt kiezen.

Zit wat je zoekt er niet precies tussen, bijvoorbeeld een hoek houten veranda? Dan kun je een kijkje nemen bij onze maatwerkopties houten veranda op maat maken!

Een witte veranda van hout

Populair onder onze klanten is een witte houten veranda. Er is geen houtsoort dat van nature spierwit is, dus wij raden onze klanten dan aan hun veranda wit te verven of beitsen. Zo geef je er niet alleen een heel andere uitstraling aan, maar verleng je de levensduur ook van je houten constructie.

De kosten van een houten veranda

Binnen ons diverse assortiment verschillen onze prijzen per houten veranda. Voor projecten op maat is de prijs op aanvraag, omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft en maatwerk persoonlijk is. Bij onze standaard modellen begint de prijs bij €999,-. De prijs loopt hoger op bij grotere modellen vanwege het gebruik van meer materiaal of bepaalde aspecten. Wij spreken liever niet over een goedkope houten veranda, maar binnen ons assortiment is er keuze voor ieder budget. Betaalbare luxe voor de huis en tuin van iedereen!