Foto van Livful tiny house One
Foto van Livful tiny house One
Foto van Livful tiny house One
Foto van Livful tiny house One
Foto van Livful tiny house One

Livful tiny house One

27.269,-

Vandaag besteld binnen 8-12 weken in huis.

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product samenstellen

Jouw product

Livful tiny house One

27.269,-

Toevoegingen

 0,-

Verzending

GRATIS


Totaal

 27.269,-

Voor- en nadelen

  • Makkelijk te monteren
  • Duurzame CLT wanden van vurenhout
  • Geen maatwerk mogelijkheden

Product omschrijving

Livful Tinyhouse One - Compacte elegantie en luxe gecombineerd

Ervaar de schoonheid van minimalistisch wonen met de Livful Tinyhouse One, jouw sleutel tot een sfeervol en knus thuis. Dit luxueuze en elegante Tiny House is ontworpen om jou een optimaal wooncomfort te bieden in een compacte ruimte, perfect voor twee personen. Met een oppervlakte van 10m2 en een zeer efficiënte indeling, creëer je een perfecte woon, leefruimte met aparte badkamer. Het terras, gemaakt van thermisch gemodificeerd vurenhout, biedt de ideale plek om te ontspannen en van het buitenleven te genieten.

Het eerste wat je opvalt aan de Livful Tinyhouse One is de mogelijkheid om de vooringang naar eigen wens in te delen. Creëer een persoonlijk welkom dat past bij jouw stijl en smaak. Het overvloedige aantal ramen aan de voorkant zorgt voor een royale hoeveelheid natuurlijk licht, waardoor de leefruimte ruim en licht aanvoelt.

Vurenhouten CLT wanden

De CLT wanden, beter bekend als kruislings verlijmde houten platen, gemaakt van onbehandeld vurenhout, combineren stevigheid en schoonheid, en geven het huis een natuurlijke en luxueuze uitstraling. De CLT wanden bestaande uit 3 lagen, met een totale dikte van 60mm zorgen ook voor een goede isolatie van de constructie. CLT is een veelzijdig bouwmateriaal gemaakt door houten planken in loodrechte richtingen op elkaar te lijmen. Het biedt milieuvriendelijke en efficiënte bouwoplossingen en benut de natuurlijke kracht en schoonheid van hout.

Verleng de levensduur van dit geweldige product door het onbehandelde vurenhout te behandelen met een beits. Dit zorgt niet alleen voor een mooie afwerking maar verlengt hierbij ook de levensduur van het hout.

Snelle montage

Een tiny house van Livful is volledig op maat gemaakt en heeft geen verdere bewerking nodig voor het opbouwen. Door de unieke constructie van Livful kan de constructie makkelijk met twee personen opgebouwd worden zonder het gebruik van zwaar hijsmateriaal en speciaal gereedschap.

Dit product wordt standaard geleverd met de juiste tekeningen en bevestigingsmaterialen om je op weg te helpen. Daarnaast wordt dit Tiny House compleet geleverd met dakbedekking en vloer. Deze laatste breng je gemakkelijk en snel aan, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van je nieuwe thuis. Wil je liever niet zelf aan de slag? Dan kunnen de professionals van onze opbouwservice dit voor je verzorgen. Let op! De nodige PUR lijm wordt niet standaard meegeleverd, dit kan als accessoire extra besteld worden.

We raden aan op een goede fundering op te bouwen. Dit zorgt voor een stevige ondergrond zodat de constructie niet kan verzakken. Twijfel je of je ook een vergunning nodig hebt? In sommige gevallen is dit niet nodig maar dit verschilt per situatie en gemeente. Wij raden aan om van te voren contact met je gemeente op te nemen en dit te controleren.

Ultiem genot voor twee

De Livful Tinyhouse One is meer dan alleen een woonruimte; het is een belofte van comfort, luxe en elegantie in een compacte vorm. Ontdek hoe eenvoudig het is om dit prachtige Tiny House te monteren en creëer je eigen kleine paradijs waar ruimte optimaal wordt benut. Livful laat je zien hoe groots klein kan zijn.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkLivful
Breedte381 cm
Lengte499 cm
Hoogte302 cm
Oppervlakte20 m2
Wanddikte60 mm
Nokhoogte302 cm
Maatwerk mogelijk
Glasdikte4+4 mm
HoutbehandelingOnbehandeld
DakvormZadel
Deur typeEnkele deur
HoutsoortVurenhout
KleurBlank
Azalp artikelcode23-276-0002-0
EAN-code1023276000207
Inclusief/exclusief
Dakbedekking
Slot
Vloer
Overige specificaties
Dubbelwandig
Geïsoleerd
Impregneren mogelijk
Kant en klaar geverfd mogelijk
Luifel
Meerdere maten beschikbaar
Veranda
Breedte binnenmaat369 cm
Diepte binnenmaat406 cm
Dakoppervlakte21 m2
Inhoud51 m3
Dakdikte60 mm
Aantal deuren2 st
Aantal ramen8 st
Aantal ruimtes2 st
Glaswand
Funderingsbalken geïmpregneerd
Zijwandhoogte229 cm
MateriaalHout
Afmetingen deur85x215
GlassoortDubbelglas
Levertijd8-12 weken
Soort dakHout
AfwerkingGeschaafd
Afmetingen (bxl)764 x 262 cm
Daksterkte150 kg/m2
Isolatiewaarde1.49 W/m2 K

Shop meer