Foto van Azalp Sauna op maat
Foto van Azalp Sauna op maat
Foto van Azalp Sauna op maat
Foto van Azalp Sauna op maat
Foto van Azalp Sauna op maat

Azalp Sauna op maat

Prijs op aanvraag

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Maak een afspraak in ons Azalp Experience Center

Klanten beoordelen ons met een 4.5/5

Product omschrijving

Natuurlijk hebben wij een ruim en zeer divers aanbod van verschillende sauna's. Echter kan het nog steeds voorkomen dat u niet uw droomsauna vindt. Dan helpen wij u natuurlijk graag met het creëren van uw ideale sauna. Maatwerk is bij ons altijd mogelijk!

Uitstekende sauna's tegen scherpe prijzen!

Wilt u graag een sauna in uw huis maar lukt het maar niet een standaard cabine te vinden die past? Met onze jarenlange ervaring op het gebied van saunabouw voor binnen en buiten is er een grote kans dat Azalp u dan kan helpen!
Op basis van een tekening of schets geeft u ons door hoe uw droomsauna er uit moet komen te zien. Uiteraard is het voor ons geen enkel probleem om rekening te moeten houden met schuine wanden zoals je die vaak op een zolder tegenkomt. Verder kunnen wij rekening houden met uw wensen op het gebied van de indeling van de saunabanken en de houtsoort waarvan de sauna gemaakt moet worden.

Laat Azalp uw droomsauna realiseren.

Azalp voorziet u van een duidelijke offerte waar u in alle gemak een beslissing over kunt nemen. Nog iets niet duidelijk of voortschrijdend inzicht? Geen enkel probleem, we staan graag voor u klaar!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij kijken er graag naar!

Professionele sauna in uw woning?

Azalp heeft ook maatgericht oplossingen voor de professionele markt. Wij hebben reeds projecten afgerond voor sportscholen, wellness centers en hotels. Samen met u realiseren wij uw sauna geheel naar wens!

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkAzalp
Azalp artikelcode10-105-0004-0
EAN-code1009078566165
Overige specificaties
Levertijd8-10 weken
Sauna instapRecht

Shop meer