Foto van Palram – Canopia Plant Inn Tuinkas
Foto van Palram – Canopia Plant Inn Tuinkas
Foto van Palram – Canopia Plant Inn Tuinkas
Foto van Palram – Canopia Plant Inn Tuinkas
Foto van Palram – Canopia Plant Inn Tuinkas

Palram – Canopia Plant Inn Tuinkas

384,99

Vandaag besteld, over 2-3 weken in huis

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Klanten beoordelen ons met een 4.6/5

Product omschrijving

Een tuinkas in je (moes)tuin is de ideale omgeving voor planten en gewassen om te groeien en bloeien. Ook als je niet veel ruimte in je tuin, op je balkon of op je dakterras hebt, zijn er mogelijkheden om je eigen groente, fruit en kruiden in een kas te kweken. De Palram Plant Inn biedt jou de mogelijkheid om op één vierkante meter planten te kweken.

Een kas beschermt jouw planten tegen soms heftig schommelende buitentemperaturen en tegen verschillende weersomstandigheden. Vorst, hagel, sneeuw, wind en de felle zon zullen jouw planten niet beschadigen. Ook creëer je met een kas het ideale leefklimaat voor de planten. De buitentemperatuur wordt namelijk afgezwakt waardoor de groeiperiode eerder begint in het voorjaar en later eindigt in het najaar.

De functie van de kas is kraakhelder: een goed leefklimaat voor jouw planten creëren. Maar het is ook belangrijk dat jij goed kunt werken. Om deze twee redenen heeft deze kleine tuinkas verschillende functionaliteiten om dit zo makkelijk mogelijk te maken.

Het dak kun je van beide kanten openklappen en tegen elkaar vastzetten zodat deze open blijven staan. Hierdoor ontstaat er veel ruimte om goed te kunnen werken. Als je klaar bent met werken, kun je al je gereedschap gemakkelijk opslaan in de opbergruimte onder de kas. Zo heb je geen extra ruimte nodig naast je kas om je spullen in op te slaan. Trek de grijze panelen omhoog en opbergen maar!

Ventilatie is essentieel in een kas. Als je niet ventileert zijn de planten gevoeliger voor ziektes en kunnen schimmels zich makkelijk verspreiden. Om goed te kunnen ventileren kun je beide kanten van het dak in verschillende standen openzetten. Zo komt er voldoen de frisse lucht de kas binnen en kan overbodige warmte de kas verlaten.

Nog een handigheid aan deze kas is dat er plantenhangers worden meegeleverd. Dit zijn haakjes die je in het frame aan het dak kunt bevestigen. Je kunt grote planten dan geleiden via deze plantenhangers, of kleine potjes ophangen. Waar een kleine kas wel niet groot in is!

De kas is gemaakt van polycarbonaat met een aluminium frame. Dit zijn heel lichtgewicht en toch sterke materialen waar veel kassen van zijn gemaakt. We begrijpen dat al jouw zorg en aandacht naar de planten moet gaan, daarom is de kas zelf onderhoudsvrij. Het polycarbonaat heeft de eigenschap dat het niet verkleurt en levenslang meegaat. Jij kunt dus jarenlang genieten van de lekkerste groenten, fruit en kruiden die je zelf gekweekt hebt!

Vanwege het kleine formaat kun je deze kas bijvoorbeeld in je kleine tuin of in een patio plaatsen. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze kleine Plant Inn naast je grote kas te plaatsen en hier kleine stekjes in te kweken.

Je krijgt de kas als een bouwpakket thuisbezorgd. Je kunt, aan de hand van de montagehandleiding, zelf aan de slag met de opbouw. Alle onderdelen en bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Nu is het een kwestie van opbouwen en zaaien maar!

Heb je nog vragen of wil je graag advies van onze gespecialiseerde medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag!

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkCanopia by Palram
Breedte118 cm
Lengte118 cm
Oppervlakte1 m2
Nokhoogte148 cm
Onderhoudsvrij
Hoogte146 cm
Hoogte deur108 cm
Inhoud500 l
DakvormZadel
Deur typeDeksel
KleurZilver
MetaalsoortAluminium
Azalp artikelcode19-233-0069-0
EAN-code7290103111151
Inclusief/exclusief
Slot
Vloer
Overige specificaties
Meerdere maten beschikbaar
Breedte binnenmaat110 cm
Diepte binnenmaat110 cm
Gewicht22 kg
Aantal ramen  st
Zijwandhoogte148 cm
Afsluitbaar
Deurbreedte54 cm
Hoogte binnenmaat88 cm
Lichtdoorlatendheid82 lichtdoorlatendheid
Afmeting deur54 x 108 cm
MateriaalMetaal
FramemateriaalAluminium
GlassoortPolycarbonaat
Kassen ruitmateriaalPolycarbonaat
Levertijd2-3 weken
Materiaal wandenPolycarbonaat
Maximale sneeuwbelasting75 kg/m²
Afmetingen (bxl)118x118x146 cm
Materiaal dakPolycarbonaat

Shop meer

Alternatieven

Huidige product
Foto van Palram – Canopia Plant Inn Tuinkas

Palram – Canopia Plant Inn Tuinkas

Foto van Palram – Canopia Harmony 6x4 Zilver

Palram – Canopia Harmony 6x4 Zilver

Foto van Palram – Canopia Hybrid 6x4 - Zilver

Palram – Canopia Hybrid 6x4 - Zilver

Foto van Palram – Canopia Mythos 6x4 - Zilver

Palram – Canopia Mythos 6x4 - Zilver

prijs384,99469,99454,99414,99
Afmetingen (bxl)118x118x146 cm185x126x208 cm185x126x208 cm185x126x208 cm
Levertijd2-3 weken2-3 weken2-3 wekenOut of stock
Meerdere maten beschikbaar
GlassoortPolycarbonaatPolycarbonaatPolycarbonaatPolycarbonaat
Bekijk dit productBekijk dit productBekijk dit product