Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 100,-

€ 8.809,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

225 cm

750 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

208 cm

600 cm
Punt

(22)Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

9 m2

40 m2

Type


Merk


KleurMetaalsoort


Deur type


GlassoortGlaswand


Overkapping puntdak

Een overkapping is een esthetische en praktische toevoeging aan je tuin waar je veel gebruik van zult maken. Bij Azalp vind je verschillende soorten overkappingen: van veranda aan huis tot prieel of pergola. Ook vrijstaande overkappingen met een puntdak vind je in ons assortiment. Je hebt voor een overkapping puntdak de keuze uit metaal of hout, en je kunt ervoor kiezen om een tuinhuis toe te voegen of om de overkapping puntdak op maat te laten maken. Bij Azalp ben je hoe dan ook aan het juiste adres voor jouw overkapping puntdak. We zullen er alles aan doen om te zorgen dat de perfecte overkapping met puntdak straks in jouw tuin staat!

1 - 22 van 22 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Een houten overkapping met puntdak

Binnen ons assortiment vind je verschillende materialen om een overkapping puntdak van te maken. De grove scheiding hiertussen is hout of metaal. Verreweg de meeste modellen zijn van hout gemaakt. Een houten overkapping puntdak is ideaal omdat hout met iedere tuinstijl te combineren is en het een warme uitstraling heeft. Je kunt bij Azalp kiezen tussen vurenhout en grenenhout voor de standaardmodellen of Douglashout voor een overkapping puntdak op maat gemaakt. Een houten overkapping puntdak biedt jou de mogelijkheid om eerder én langer te genieten van het buitenleven.

Een overkapping met puntdak zelf maken

Als je eenmaal weet welke overkapping puntdak er in jouw tuin komt te staan, is het een kwestie van bestellen en opbouwen maar! Je kunt de overkapping met puntdak zelf maken of je kunt dit laten doen door onze professionele opbouwservice.

Als je kiest voor de overkapping met puntdak zelf maken, leg dan van tevoren een stevige fundering aan zodat de overkapping puntdak niet zal verzakken. Zodra de fundering ligt, kun je aan de slag met de opbouw. De overkapping met puntdak zelf maken is erg eenvoudig doordat alle onderdelen, bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding in het pakket zijn inbegrepen. Zorg ervoor dat de palen van de overkapping de grond niet raken. Doe dit met betonpoeren. Zo weet je ook zeker dat de overkapping stormvast staat en jarenlang meegaat!

Een tuinhuis met overkapping en puntdak

Een puntdak zorgt voor een speelse uitstraling en is een leuke toevoeging aan je tuin waar je veel gebruik van zult maken. Familiefeesten, buurtbarbecues of gewoon een gezellige avond met vrienden: het kan allemaal onder een overkapping met puntdak. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de overkapping aan te vullen met een tuinhuis. Dit tuinhuis met overkapping puntdak zorgt ervoor dat jij ook de stamtafel, barbecue en tuingereedschap makkelijk op kunt slaan. Uiteraard kun je ook kiezen voor een tuinhuis met overkapping puntdak waar ramen in geïntegreerd zijn, zodat je ook met slecht weer beschut in het tuinhuis kunt zitten.

Een Douglas overkapping puntdak

Naast vurenhout en grenenhout kun je ook een tuinhuis puntdak van Douglashout maken. Een Douglas overkapping puntdak hebben wij niet standaard in ons assortiment, maar deze kunnen we wel op maat maken voor je. Met meer dan 25 jaar ervaring met maatwerkprojecten kunnen wij ook een perfecte Douglas overkapping puntdak voor jou maken. Kom langs in ons Experience Center in Breda of ons verkoopkantoor in Rietmolen zodat we alle wensen en mogelijkheden kunnen bespreken. Je kunt uiteraard ook bellen, chatten of mailen om samen alle opties te bespreken. Weet je al hoe jouw overkapping puntdak eruit komt te zien?