Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Foto van TTE Fundering 36 m2*
Foto van TTE Fundering 36 m2*
Foto van TTE Fundering 36 m2*
Foto van TTE Fundering 36 m2*
Foto van TTE Fundering 36 m2*

TTE Fundering 36 m2*

1.789,-

Vandaag besteld binnen 1-2 weken in huis.

We houden je op de hoogte

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product omschrijving

Het TTE MultiDrain-Plus rooster is zo veelzijdig dat alleen uw fantasie de toepassings-mogelijkheden beperkt. Met behulp van deze zwaar uitgevoerde TTE-roosters (7 kg per stuk) van 100% gerecyclede kunststof maakt u in een handomdraai een ideale ondergrond om uw blokhut, buitensauna of garage op te plaatsen. Egaliseren en waterpas maken van de ondergrond is voldoende om deze roosters gemakkelijk en snel te plaatsen. In het geval van funderingsoplossing voor grotere objecten kunt u besluiten een laagje egalisatiezand onder de rooster te leggen. U kunt dan volstaan met slechts een minimale egalisatielaag van 3 tot 5 cm. Ook te gebruiken als ondergrond voor het terras om uw blokhut of buitensauna. In het geval van een garage is TTE dé oplossing om rijgeulen in uw oprit te voorkomen. Het TTE-systeem is bij uitstek geschikt om onder uw terras en/of oprit te gebruiken. Doordat de roosters met elkaar verbonden zijn onstaat er een stevige constructie. Op een zonder fundering gelegde ondergrond van TTE-roosters kan met auto's tot maar liefst 3.000 kg. gereden worden! Een vierkante meter gekoppelde TTE-roosters kan zonder gevolgen met maar liefst 1200 kg belast worden.
De roosters kunnen daarnaast eenvoudig op maat gezaagd worden, zodat een grote vormvrijheid bij het leggen ontstaat. De voordelen van TTE MultiDrain-Plus op een rij:

  • zeer sterk, stabiel geconstrueerd rooster
  • gemaakt van 100% gerecyclede kunststof
  • zeer gemakkelijk en snel te plaatsen
  • eventueel in te vullen met gras, betonklinkers, grind etc
  • regenwater kan door het rooster de grond in
  • grote vrijheid bij ontwerpen
  • zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding
  • Afmeting roostervakken (lxbxh): 74 x 74 x 48 mm
De hoeveelheid TTE-MultiDrain Plus roosters in dit pakket is voldoende om als fundering voor deze blokhut, buitensauna of garage te dienen. Indien u extra roosters wenst te bestellen voor onder uw terras of oprit kunt u die HIER bestellen.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkTTE
Azalp artikelcode09-117-0035-0
EAN-code1008060270356
Overige specificaties
Levertijd1-2 weken