Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.984,-

€ 9.359,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

250 cm

1265 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

250 cm

906 cm


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

18 m2

36 m2

Type


Merk


Azalp

(11)Glaswand


Azalp carport

Een carport is de ideale manier om jouw auto te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Bij Azalp vind je veel verschillende modellen, afmetingen en merken, waaronder ons eigen Azalp merk. Een Azalp carport is gemaakt van hout, van alle gemakken voorzien én kan naar jouw smaak en stijl aangepast worden. Standaard hebben we al verschillende modellen in ons assortiment opgenomen, maar je kunt ook kiezen voor een Azalp carport op maat als je nog niet kunt vinden wat je precies zoekt. Uiteraard doen we er altijd alles aan om jouw Azalp carport ook voor een Azalp prijs aan te bieden. Weet jij al onder welk model jij straks jouw auto parkeert?

1 - 11 van 11 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Een Azalp carport van hout

Alle carports van ons eigen merk zijn van hout gemaakt. Hout is erg duurzaam en zorgt direct voor een natuurlijke uitstraling van de carport. Daarnaast is hout het perfecte materiaal om te kunnen bewerken tot de ideale Azalp carport. Hierdoor hebben we een aantal modellen in ons assortiment opgenomen waar wanden of een schuurtje in zijn geplaatst. Zo heb je direct alle benodigdheden voor je auto, zoals de winterbanden, dakkoffer en schoonmaakmiddelen bij de hand!

Een Azalp carport op maat gemaakt

Een Azalp carport past in iedere tuin, omdat we de carport speciaal voor jou op maat kunnen maken. Het maakt daarbij niet uit of het een kleine aanpassing is aan een bestaand model of dat we samen een volledig ontwerp van A tot Z maken. Wij vinden het belangrijk dat de carport aan jouw wensen, behoeften en verwachtingen voldoet, dus we zullen er alles aan doen om dat waar te maken.

Wil jij de Azalp carport op maat laten maken? Neem dan eventjes contact met ons op zodat we samen alle wensen en mogelijkheden kunnen doorlopen. Je kunt onze klantenservice bereiken per mail, chat of telefonisch, of je kunt langskomen in ons Experience Center in Breda of ons verkoopkantoor in Rietmolen. We helpen je graag met jouw droomcarport!

De prijs van een Azalp carport

De prijs van jouw Azalp carport is afhankelijk van jouw wensen. De prijzen van de standaardmodellen staan bij het product vermeld zodat jij direct weet wat de Azalp carport zal kosten. Wil je toch liever gebruik maken van de maatwerkmogelijkheden? Dan is de prijs afhankelijk van het uiteindelijke ontwerp. De afmeting, het type dak en de houtsoort zijn hierbij van invloed. Zodra het ontwerp is gemaakt en een offerte is opgesteld, kunnen wij jou meer duidelijkheid geven over de prijs.

Ongeacht of er sprake is van maatwerk, we zullen er altijd alles aan doen om de prijs-kwaliteitsverhouding van jouw Azalp carport te vinden. Ons motto is immers niet voor niets ‘Betaalbare luxe voor huis en tuin’, dus we zullen er alles aan doen om voor jou een betaalbare, luxe, Azalp carport te maken!