Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Foto van Azalp siliconenkabel voor lamp - 2 x 0.75² mm

Azalp siliconenkabel voor lamp - 2 x 0.75² mm

7,49
Op voorraad

Vandaag besteld binnen 2-5 werkdagen in huis.

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product omschrijving

Speciale warmtewerende SIHF siliconenkabel voor jouw saunalamp.
Wanneer het aankomt op het aansluiten van je saunalamp, is veiligheid en prestatie van groot belang. Onze silicone kabels zijn de perfecte keuze om aan deze eisen te voldoen. Deze kabels zijn ontworpen om hoge temperaturen te weestaan, met een hittebestendigheid tot maximaal 135°C ze zijn ook bestendig tegen vocht en chemicaliën, hierdoor zijn ze ideaal voor het gebruik in saunaruimtes. Naast de indrukwekkende hittebestendigheid en elektrische veiligheid bieden onze siliconenkabels ook andere voordelen. De flexibiliteit van de kabels maakt ze gemakkelijk te installeren, zelfs in lastige hoeken en bochten.

2-adderige SIHF siliconenkabel
Onze siliconenkabels zijn 2-adderig (2 x 0,75mm²), wat betekent dat ze zowel de stroomtoevoer als de bediening van je saunalamp efficiënt en betrouwbaar kunnen verzorgen. Of je nu een traditionele saunabeleving wilt creëren of een externe lichtschakelaar gebruikt, deze kabels leveren topprestaties. De soepele isolatie van de kabels is bestand tegen veroudering en blijft flexibel, ook bij lage temperaturen. Hierdoor kunnen de kabels in verschillende omgevingen goed blijven presteren. Zo zijn de kabels dus ook geschikt voor buitensauna's.

Kies voor veiligheid: CE markering en TÜV-certificering
Bovendien voldoen onze siliconenkabels aan de hoogste normen voor elektrische veiligheid in Europa. met zowel een CE-markering (Conformité Européenne) als een TÜV-certificering (Technischer Überwachungsverein). De CE-markering geeft aan dat het product is beoordeeld op de toepasselijke Europese richtlijnen en normen en dus voldoet aan de Europese wettelijke vereisten voor veiligheid. gezondheid en milieu. De TÜV vertaalt zich naar de technische controlevereniging in het Nederlands en houd in dat het product aan de strenge test- en certificeringsvereisten van het TÜV voldoet op basis van veiligheid, prestaties en betrouwbaarheid. Dit garandeert niet alleen gemoedsrust, maar ook naleving van alle wettelijke voorschriften.

Kosten siliconenkabel
De prijs van de siliconenkabel is per strekkende meter. Voor de bediening van je lamp in de sauna heb je minimaal 2 meter kabel nodig. In het geval van een externe lichtschakelaar of bediening via de externe besturing van je saunakachel, raden we minimaal 5 meter aan. Met deze kabels ben je verzekerd van veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid in je saunaruimte, zodat je optimaal kunt genieten van je sauna-ervaring. Maak de juiste keuze voor jouw saunalamp en geniet van een zorgeloze en ontspannen tijd in je sauna.

Waar dan ook gebruiksgemak
Onze siliconenkabel kan voor verschillende soorten sauna's gebruikt worden. Of je nu een traditionele sauna hebt of een moderne infraroodsauna, onze siliconenkabels bieden de ideale oplossing voor het aansluiten van je saunalamp. De hittebestendigheid, flexibiliteit en veiligheid van deze kabels maken ze een betrouwbare keuze voor elke sauna-omgeving in combinatie met de certificeringen. Kortom, investeer in de kwaliteit en prestaties van je saunalamp met onze speciale siliconenkabels en geniet keer op keer van een ontspannende sauna-ervaring. Maak de juiste keuze en kies voor veiligheid en prestatie met onze hoogwaardige siliconenkabels voor saunalampen,

Duurzame siliconenkabel
Naast veiligheid en prestatie, willen we benadrukken dat onze siliconenkabels ook een milieuvriendelijke keuze zijn. Ze zijn vervaardigd met het oog op duurzaamheid en hebben een lange levensduur, wat betekent dat je minder snel kabels hoeft te vervangen, Dus wanneer je onze siliconenkabels kiest, maak je niet alleen een veilige en betrouwbare keuze voor je saunalamp, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkAzalp
Azalp artikelcode05-039-0496-0
EAN-code1020429608778
Overige specificaties
Levertijd2-5 werkdagen

Shop meer

Zelfbouw SaunaSauna SiliconenkabelSaunaverwarmingMerkenAzalp