Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.754,-

€ 9.214,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

250 cm

700 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

200 cm

596 cm


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

4 m2

32 m2

Type


Merk


KleurDeur type


GlassoortGlaswand


Blokhut 5x3 kopen

Een blokhut in je tuin is de ideale manier om je tuinspullen, fietsen of afvalcontainers op te bergen. In een blokhut 5x3 kun je veel spullen opbergen. Plaats een veranda eraan en je kunt genieten van lange zomeravonden. Een blokhut 5x3 meter is groot genoeg om bijvoorbeeld een bar te maken en al je vrienden en familie uit te nodigen voor de leukste feestjes. Als je niet meer ruimte beschikbaar hebt, kun je overwegen of je een grote, gesloten blokhut wilt of een kleinere blokhut, maar met een overkapping eraan. Lees hieronder bij ‘Een 5x3 blokhut met overkapping’ meer over een overkapping aan de blokhut. Heb je hulp nodig of wil je graag advies voordat je jouw blokhut koopt? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag om jouw droomblokhut te ontwerpen.

1 - 14 van 14 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp Blokhut Steven
Actie tot 04-03

Azalp Blokhut Steven

Meerdere houtdiktes beschikbaar

Inclusief funderingsbalken

Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

250 x 200 x 253 cm

Meer afmetingen beschikbaar

€ 1.754,-€ 2.194,-

Gratis verzending vanaf €75

Naar jouw wensen op maat te maken

Aan jou de keuze, met of zonder veranda?

Gratis verzending vanaf €75

Naar jouw wensen op maat te maken

Aan jou de keuze, met of zonder veranda?


Een 5x3 blokhut met overkapping

Een blokhut van 5 bij 3 meter is multifunctioneel. Je kunt zelf bepalen op welke manier je de blokhut gaat gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om een overkapping aan je blokhut 5x3 te plaatsen. Zo kun je alle ruimte in de blokhut gebruiken om spullen op te slaan en geniet jij van lange zomeravonden onder de veranda.

Bepaal zelf of de blokhut op zich een afmeting moet hebben van 5x3 meter of dat de blokhut met overkapping deze afmeting mag hebben. Als je een blokhut 5x3 meter wilt en daarnaast nog een overkapping is er sprake van maatwerk. Bel, chat, mail of kom langs om de mogelijkheden te bespreken. Welke functionele eyecatcher komt er straks in jouw tuin te staan?

De verschillende 5x3 blokhutten

Als je bewust kiest voor een blokhut van 5 bij 3, heb je waarschijnlijk niet meer ruimte in je tuin of niet meer opbergruimte nodig. Ondanks dat het formaat een vastgesteld gegeven is, zijn er nog voldoende mogelijkheden om de blokhut naar jouw wensen aan te passen.

Bepaal bijvoorbeeld het type dak. Veel blokhutten hebben een plat dak. Dit is een erg tijdloos en strak ontwerp. Je kunt ook kiezen voor een lessenaarsdak. De voorkant is hierbij hoger dan de achterwand en het dak loopt schuin af. Regenwater zal er daarom nooit op blijven staan.

Blokhutten zijn van hout gemaakt. Het is afhankelijk van het model of dit van vurenhout of Douglashout is gemaakt. Het ligt aan de functie waarvoor je de blokhut wilt gebruiken of je ook de keuze hebt uit metalen of kunststof tuinhuizen. Hier kun je echter geen veranda aan plaatsen.

Heb je nog niet kunnen vinden wat je zoekt in ons assortiment? Maatwerk is bij onze houten blokhutten vrijwel altijd mogelijk. Bepaal zelf de afmetingen, de wanden, de kleur, het soort dak en eventuele extra’s. Zo wordt jouw blokhut 5x3 jouw droomblokhut! Neem contact met ons op en we zullen samen kijken naar welke mogelijkheden tot maatwerk er zijn.

Een 5x3 blokhut laten plaatsen

Jouw blokhut 5x3 (eventueel met overkapping) wordt als bouwpakket bij jou afgeleverd. Alle onderdelen en een montagehandleiding zijn bij het pakket inbegrepen. Je kunt er voor kiezen om de blokhut zelf op te bouwen. Als je hier bijvoorbeeld geen tijd voor hebt of je laat het gewoon graag over aan professionals, kun je de blokhut laten plaatsen.

Na de levering van het pakket komt de montageservice van Azalp bij je langs om het bouwpakket in elkaar te zetten. Zorg er wel voor dat de fundering van tevoren is gelegd en dat de onderdelen op de juiste plek liggen. Dan kunnen de medewerkers van de montageservice direct aan de slag. Dan staat jouw blokhut 5x3 binnen een handomdraai opgebouwd!