Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.024,-

€ 11.254,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

238 cm

800 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

200 cm

800 cm
Plat

(72)Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

4 m2

32 m2

Type


Merk


KleurDeur type


GlassoortGlaswand


Blokhut met plat dak

Een blokhut is ideaal om in te zetten als multifunctionele ruimte in je tuin. Jij bepaalt zelf waarvoor je de blokhut gaat gebruiken! Bij Azalp vind je voor iedere wens een blokhut. Ook een blokhut plat dak is ideaal om in je tuin te plaatsen, omdat het functioneel én esthetisch mooi is. Van moderne blokhut met plat dak tot traditionele blokhut plat dak: bij Azalp vind je het allemaal! Jij bepaalt zelf de afmetingen, de houtsoort en de look en feel, zodat de blokhut plat dak perfect in jouw tuin past. Weet je al hoe de blokhut plat dak eruit komt te zien?

1 - 24 van 72 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Gratis verzending vanaf €75

Naar jouw wensen op maat te maken

Aan jou de keuze, met of zonder veranda?

Gratis verzending vanaf €75

Naar jouw wensen op maat te maken

Aan jou de keuze, met of zonder veranda?

Gratis verzending vanaf €75

Naar jouw wensen op maat te maken

Aan jou de keuze, met of zonder veranda?


Een kleine blokhut plat dak

In het assortiment van Azalp vind je veel verschillende soorten blokhutten met plat dak. Deze verschillen bijvoorbeeld in materiaal of in afmeting. Dat laatste is belangrijk om te weten of de blokhut plat dak wel in jouw tuin past. Ook als je dus op zoek bent naar een kleine blokhut met plat dak, ben je bij Azalp aan het juiste adres.

Een kleine blokhut plat dak is over het algemeen niet groter dan 3x3 meter waardoor deze in vrijwel iedere tuin past. Je houdt ondanks de iets kleinere oppervlakte toch meer dan genoeg ruimte over om jouw hobby uit te voeren, te yogaën of spullen op te slaan.

Een blokhut met plat dak in het juiste formaat

Weet jij al waar de blokhut met plat dak in jouw tuin komt te staan? Misschien weet je het wel al en misschien ook niet, dat is helemaal geen probleem. Of misschien ben je gebonden aan maximale afmetingen. We doen er hoe dan ook altijd alles aan om een zo gevarieerd mogelijk assortiment te hebben zodat er ook voor jou de perfecte match blokhut plat dak bij zit. Daarom hebben we veel verschillende maten waaruit jij kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een blokhut 4x3 met plat dak. Ideaal als je jouw fietsen wilt opbergen, samen met de barbecue en de parasol. Je kunt ook voor een maat groter gaan, want een blokhut 5x3 met plat dak is natuurlijk ideaal om een heerlijke werk-/hobbyruimte van te maken. Ook een slag kleiner, een blokhut 3x3 plat dak, is erg geschikt om als multifunctionele ruimte te gebruiken.

Een blokhut plat dak met overkapping

Een blokhut plat dak is multifunctioneel. Je kunt er bijvoorbeeld de kerst- of tuinspullen in opslaan, maar je kunt er ook een atelier, hobbyruimte of repetitieruimte van maken. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een tweede functie aan de blokhut met plat dak toe te voegen: een overkapping. Een blokhut plat dak met overkapping biedt jou ook de mogelijkheid om in iedere weersomstandigheid lekker buiten te kunnen zitten. Zomer, lente, herfst of regen, het maakt voor jou allemaal niet meer uit! Jij organiseert vanaf nu dus te leukste buurtbarbecues en familiefeestjes. Kijk op deze pagina om jouw droom blokhut met overkapping plat dak te vinden!

Een blokhut plat dak van Douglas

Voor jouw houten blokhut heb je de keuze uit vurenhout of Douglashout. Vurenhout is een erg sterk en makkelijk te bewerken houtsoort waar veel blokhutten zijn gemaakt. Douglashout is een erg robuuste en stoere houtsoort dat een luxe uitstraling aan jouw blokhut geeft. Een blokhut plat dak van Douglas past dus echt in iedere tuin en bij iedere tuinstijl. Ga je voor een strak model dat erg modern is of toch voor een meer klassiek model met schoren (de schuine ondersteuningsbalken)? Een blokhut plat dak Douglas kun jij kiezen in de kleur die jij wilt: zwart, grijs of houtkleurig. Van nature vergrijst Douglashout in de loop der jaren, maar je kunt dit voorkomen door eens in de vijf jaar de blokhut plat dak van Douglashout te beitsen. Dan verleng je ook de levensduur van de blokhut, omdat vocht, schimmels en houtrot voorkomen worden. Zo heb je jarenlang plezier van jouw blokhut plat dak!