Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 2.844,-

€ 5.484,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

188 cm

404 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

215 cm

418 cm


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

4 m2

15 m2

MerkDeur type


Glassoort


Glaswand


Garden Cube: Buitengewoon Genieten in Jouw Tuin

Beeld je in, een prachtig buitenverblijf waar je kunt ontspannen, werken of samenkomen met vrienden en familie. Dit alles wordt werkelijkheid met de Garden Cube van Azalp. Onze Garden Cubes zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en dienen talloze doeleinden. Transformeer jouw buitenruimte met een van onze Garden Cubes.

1 - 2 van 2 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

SmartShed houten tuinhuis Cube Novia
Actie tot 04-03

SmartShed houten tuinhuis Cube Novia

Verticale panelen

Glazen schuifdeur

Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 2.844,-€ 3.554,-


Onze veelzijdige Garden Cubes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en bieden jou de perfecte buitenruimte voor allerlei doeleinden. Wat de Garden Cube echt bijzonder maakt zijn de glazen schuifwanden. Deze wanden doen niet alleen een visueel beroep, maar dienen ook een praktisch doel. Hierdoor kun je in alle comfort genieten van jouw tuinseizoen, ongeacht het weer.

Glas dat je verbindt met de Natuur

Een opvallend kenmerk van onze Garden Cubes zijn de glazen schuifwanden. Deze dienen niet alleen een esthetisch doel, maar ze zijn ook buitengewoon praktisch. De glazen deuren houden je beschut tegen wind en regen, terwijl je nog steeds het gevoel hebt midden in de natuur te zijn. Dit betekent dat je kunt genieten van jouw buitenruimte, ongeacht het weer, en jouw tuinseizoen kunt verlengen, zodat je het hele jaar door kunt genieten van jouw buitenparadijs.

Een Moderne Buitenbeleving

De moderne uitstraling wordt gecreëerd door de combinatie van een plat dak, hout materiaal en glazen schuifwanden. Of je nu droomt van een licht en luchtig tuinkantoor waarin je je kunt concentreren, of een ruimte wilt creëren om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, met een Garden Cube van Azalp haal je modern comfort in huis.

Maatwerk Kubus Houten Tuinhuis

De veelzijdigheid van deze houten tuinhuizen betekent dat je ze kunt aanpassen en combineren om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Jouw buitenruimte is een weerspiegeling van jouw stijl en levensstijl, en met onze Garden Cubes kun je de perfecte ruimte creëren om van te genieten. Maak van jouw buitenruimte jouw persoonlijke oase van luxe en comfort met de betaalbare tuinhuis op maat: de Garden Cube van Azalp.

Bestel vandaag nog

Bij Azalp bieden wij een ruim assortiment aan op onze webshop in verschillende soorten tuinhuizen. Wil jij een tuinhuis kopen en op maat laten maken? Dan ben je bij Azalp aan het juiste adres! Wij hebben ruime keuze in tuinhuizen, dus er zit zeker iets bij wat je nodig hebt en in jouw tuin past