Foto van Telluria Eleganto 3330 metalen tuinhuis met overkapping rechts - wit
Foto van Telluria Eleganto 3330 metalen tuinhuis met overkapping rechts - wit
Foto van Telluria Eleganto 3330 metalen tuinhuis met overkapping rechts - wit
Foto van Telluria Eleganto 3330 metalen tuinhuis met overkapping rechts - wit
Foto van Telluria Eleganto 3330 metalen tuinhuis met overkapping rechts - wit

Telluria Eleganto 3330 metalen tuinhuis met overkapping rechts - wit

11.378,-

Vandaag besteld binnen 2-4 weken in huis.

Kleur:Wit

Foto van Antraciet
Foto van lichtgrrijs
Foto van Wit Antraciet
Foto van Wit

Afmeting

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product samenstellen

Jouw product

Telluria Eleganto 3330 metalen tuinhuis met overkapping rechts - wit

11.378,-

Toevoegingen

 0,-

Verzending

GRATIS


Totaal

 11.378,-

Voor- en nadelen

  • Gemaakt van duurzaam gegalvaniseerd staal
  • Geïntegreerde dakgoot
  • Mogelijkheid om de wanden te isoleren
  • Geen maatwerk mogelijkheden

Product omschrijving

Een tuinhuis van Telluria is meer dan een tuinhuis. Dit grote model biedt jou de mogelijkheid om zowel veel spullen efficiënt op te bergen als om met al je vrienden en familie te kunnen loungen. Organiseer de leukste (buurt)feesten en geniet van heerlijk lange zomeravonden onder de lounge terwijl jouw spullen veilig opgeborgen in het tuinhuis staan.

De kleur van het tuinhuis is wit met antraciet. De luifel en de dakranden zijn antraciet. Je kunt optioneel twee verticale ramen in de zijwand van de overkapping plaatsen. Zo creëer je een knusse plek met veel daglicht. De dubbele deuren en handige accessoires maken het gebruiksgemak compleet. Bij dit model is de luifel aan de rechterzijde geplaatst, maar je kunt ook kiezen voor een model met de luifel aan de linkerzijde.

Duurzaam metaal

Alle producten van Telluria zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit gegalvaniseerd staal. Dat betekent dat er op het staal een laagje zink is aangebracht waardoor het niet kan gaan roesten. Hierdoor gaat het extra lang mee en is het beschermd tegen krassen. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier zult hebben en nauwelijks onderhoud hoeft te plegen. Een bijkomend voordeel is dat al het materiaal 100% recyclebaar is.

Van alle gemakken voorzien

Dit stalen tuinhuis is van alle gemakken voorzien: een geïntegreerde dakgoot met afloopbuis, een deur met een plexiglas raampje, ventilatie en ook een deurslot is inbegrepen. Jij kunt jouw gereedschap of barbecue dus veilig achter slot en grendel opbergen.

Dit model is verkrijgbaar in vier verschillende basiskleuren: antraciet, lichtgrijs, wit en een combinatie van antraciet en wit. De dakranden zijn bij iedere basiskleur antraciet. Er is dus altijd wel een kleur(combinatie) die bij jou en jouw tuin past!

Makkelijk isoleren

De daken van de Telluria modellen bestaan uit geïsoleerde stalen sandwichpanelen. Dat betekent dat er isolatiemateriaal al in het dak is geïntegreerd. Doordat ook de bovenkant al is afgewerkt hoef je geen dakbedekking te gebruiken. Het dak is, welke kleur je ook kiest voor de buitenzijde, aan de binnenzijde altijd wit.

Je kunt er ook voor kiezen om de wanden te isoleren; bestel dan het extra binnenwand pakket. Je creëert hiermee een dubbele wand waartussen jij zelf isolatiemateriaal kunt toevoegen. Deze tussenruimte is ook handig om eventuele nutsvoorzieningen, zoals elektriciteit, weg te werken. Door het isoleren van de wanden ontstaat er een fijne plek om je spullen op te slaan of om een aangename werkplek te creëren.

Prefab bouwpakket

De Telluria modellen worden als zelfbouwpakket bij jou thuis geleverd. Je kunt deze makkelijk zelf in elkaar te zetten. Alle onderdelen worden namelijk op maat geleverd, dus deze hoef jij alleen nog maar in elkaar te zetten. Het product wordt geleverd met de juiste bevestigingsmaterialen en een duidelijke montagehandleiding zodat jij snel aan de slag kunt. Vraag een goede hulp om je te helpen, zodat de opbouw sneller en efficiënter gaat.

Zorg voordat je begint aan de opbouw voor een goede fundering. 15 centimeter bewapend beton volstaat hiervoor. Let op dat de fundering minimaal 3 centimeter boven de grond uitsteekt en 2 centimeter groter is dan de omtrek van het tuinhuis. Zo voorkom jij verzakkingen en staat het jarenlang erg stevig! Denk ook aan het voorbereiden van eventuele nutsvoorzieningen voordat je begint aan de opbouw.

Zo kun jij zorgeloos genieten!

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkTelluria
Breedte810 cm
Lengte320 cm
Hoogte219 cm
Oppervlakte10 m2
Wanddikte0.9 mm
Maatwerk mogelijk
Onderhoudsvrij
DakvormPlat
Deur typeDubbele deur
KleurWit
MetaalsoortVerzinkt staal
Azalp artikelcode22-173-0105-0
EAN-code8720707961702
Inclusief/exclusief
Dakbedekking
Slot
Vloer
Overige specificaties
Dubbelwandig
Geïsoleerd
Meerdere maten beschikbaar
Veranda
Breedte binnenmaat300 cm
Diepte binnenmaat270 cm
Dakdikte40 mm
Aantal deuren1 st
Aantal ramen0 st
Aantal ruimtes1 st
Dakoverstek10 cm
UV-bestendig
Berging
Overkapping inkortbaar
Oppervlakte overkapping12.15 m2
Oppervlakte berging8.10 m2
MateriaalMetaal
Afmetingen deur177x198 cm
GlassoortPlexiglas
Levertijd2-4 weken
Afmetingen (bxl)812x320 cm

Shop meer