Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 3.084,-

€ 9.069,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

298 cm

900 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

242 cm

400 cm


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

8 m2

36 m2

Type


Merk


KleurDeur type


GlassoortGlaswand


Tuinhuis 6x3

Een tuinhuis in je tuin is erg fijn om jouw spullen goed en efficiënt op te kunnen bergen. Mogelijk ben je op zoek naar een specifieke maat zoals een tuinhuis 6x3. Een tuinhuis dat 6x3 meter is, biedt jou voldoende ruimte om bijvoorbeeld dus jouw spullen op te bergen, maar je kunt ook een atelier of hobbyruimte van het tuinhuis 6x3 maken. Er zijn dus veel mogelijkheden om het tuinhuis te gebruiken én er zijn veel verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Bij Azalp ben je aan het goede adres om jouw tuinhuis 6x3 uit te kiezen; van standaard model tot op maat gemaakt. Jij bepaalt het zelf!

1 - 23 van 23 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Een tuinhuis 6x3 met plat dak

Een tuinhuis 6x3 met plat dak is een erg strak en modern ontwerp voor in jouw tuin. Het platte dak zorgt voor strakke lijnen en een tijdloze uitstraling. Het platte dak van jouw tuinhuis 6x3 is nooit 100% waterpas, zodat het water niet stil blijft staan op het dak. In het kader van duurzaamheid kun je er uiteraard ook voor kiezen om een sedumdak te maken of om zonnepanelen op het tuinhuis te plaatsen. Neem even contact met ons op als je dit wenst, zodat we samen even naar het ontwerp van het tuinhuis 6x3 kunnen kijken. De gehele constructie moet namelijk wel bestand zijn tegen het extra gewicht.

Een tuinhuis met overkapping 6x3

Je kunt er ook voor kiezen om jouw tuinhuis 6x3 op te delen in een gedeelte tuinhuis en een gedeelte overkapping. Je combineert met een tuinhuis met overkapping 6x3 namelijk de combinaties van efficiënt opbergen en heerlijk relaxen. Nodig dus snel je vrienden en familie uit voor een heerlijke avond of organiseer een knallend buurtfeest!

Veel modellen binnen ons assortiment betreffen een tuinhuis met overkapping 6x3. Je combineert dan de functies om spullen op te bergen en om lekker te loungen. De overkapping is hierbij over het algemeen aan een zijkant van het tuinhuis geplaatst. Doordat maatwerk vrijwel altijd mogelijk is bij ons, kun je er ook voor kiezen om de overkapping van het tuinhuis 6x3 aan de voorkant te plaatsen. Bespreek jouw wensen met ons en we komen samen tot een droomontwerp!

Een metalen tuinhuis 6x3

Binnen ons assortiment vind je zowel tuinhuizen van hout als van metaal. Een metalen tuinhuis 6x3 is een erg modern en chique tuinhuis met overkapping waar jij met veel plezier gebruik van zult maken. Je kunt hierbij kiezen uit drie verschillende kleuren waardoor het tuinhuis altijd bij de stijl van jouw tuin past. Het metalen tuinhuis 6x3 biedt jou namelijk te mogelijkheid om het opbergen van jouw spullen en loungen te combineren. Je kunt gemakkelijk de grasmaaier, scooter of barbecue in het tuinhuis opbergen.

Het voordeel van een metalen tuinhuis 6x3 is dat je het opberggedeelte kunt isoleren. Zo kun je dus ook bijvoorbeeld een atelier of hobbyruimte van het tuinhuis maken. Het hele jaar door is er namelijk een aangename temperatuur. Het strakke, tijdloze, eigentijdse design van dit tuinhuis 6x3 past in iedere tuin en is erg fijn om bijvoorbeeld naast een zwembad of bij een jacuzzi te plaatsen.