Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 564,-

€ 5.074,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

121 cm

332 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

90 cm

643 cm
Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

2 m2

19 m2

Merk


Canopia by Palram

(8)

KleurDeur type


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

171 cm

178 cm

Canopia by Palram

Een tuinhuis dat staat als rots in de branding. Met een duurzame, stevige constructie waarvoor u, door een inventief daksysteem, geen ramen of elektrische verlichting nodig heeft.

1 - 8 van 8 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Dat zijn de tuinhuisjes van Palram!

Bij Azalp vindt u deze ideale opslagplaats voor uw gazongereedschap, tuinmeubilair en meer. Het unieke aan de bergingen van Palram zit in het getinte Skylight dak. Via de buitenkant is het onmogelijk om naar binnen te kijken. Echter komt er door het dak wel zonlicht naar binnen, waardoor u zult zien dat uw berging overdag is verlicht. Hierdoor is uw privacy gegarandeerd en heeft u geen ramen nodig, waardoor de wanden vrij zijn om gebruikt te worden voor opslag.

De bergingen van Palram zijn gemaakt van 100% UV bestendige polycarbonaat platen en zijn versterkt met een roestvrij aluminium frame. Dit maakt dat deze tuinhuisjes een enorm lange levensduur hebben en vrijwel onderhoudsvrij zijn! Andere voordelen van de bergingen van Palram zijn de gemakkelijke opstap voor producten als kruiwagens en grasmaaiers, de afsluitbare grendels en de vorstbestendigheid.

De Palram tuinhuisjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat er een uitvoering is voor iedereen.