Foto van Zodiac Heat Line 40 warmtewisselaar
Foto van Zodiac Heat Line 40 warmtewisselaar

Zodiac Heat Line 40 warmtewisselaar

839,99
Niet op voorraad

Capaciteit

We houden je op de hoogte

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product omschrijving

Zodiac PSA Titanium warmtewisselaar 40 kW voor particuliere zwembaden tot 100 m3Deze warmtewisselaars zijn speciaal ontwikkeld voor zwembaden en hebben PVC koppelingen ø 63 of 50 mm, voor in-lijn inbouw aan de filteruitgang. De aansluitingen voor de verwarming zijn 1” buitendraad. De wisselaar is gemaakt van Titanium, en zit in een huis van glasvezelversterkte polyamide dus zeer geschikt voor zwembaden met een zoutelektrolyse systeem. Voorzien van aansluitingen voor regelthermostaat en doorstromingsmeter (optioneel).

Werkingsprincipe:
Dit apparaat bestaat uit 2 circuits: primair en secundair.
Het primair circuit is het warm water dat van de ketel komt (of van een ander verwarmingsapparaat: zonne energie, geothermisch..)
Het secundair circuit is het circuit waardoor het water van het zwembad loopt. Door thermische uitwisseling bereikt het secundair circuit de temperatuur die door de regulatiesysteem gevraagd wordt.

Toepassing:
Verwarming van alle binnen- of buitenzwembaden door warmte uitwisseling tussen het water van het zwembad en een primair verwarmingscircuit: ketel, thermische zonnepanelen, geothermisch, of warmtepomp.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkZodiac
Azalp artikelcode11-160-0023-0
EAN-code1009566411274
Overige specificaties
LevertijdOut of stock
Vermogen40 kW

Shop meer