Foto van Biohort Highline H2 metalen tuinhuis
Foto van Biohort Highline H2 metalen tuinhuis
Foto van Biohort Highline H2 metalen tuinhuis
Foto van Biohort Highline H2 metalen tuinhuis
Foto van Biohort Highline H2 metalen tuinhuis

Biohort Highline H2 metalen tuinhuis

2.627,-

Vandaag besteld binnen 1-3 weken in huis.

Kleur:Kwartsgrijs metallic

Foto van Donkergrijs metallic
Foto van Kwartsgrijs metallic
Foto van Zilver metallic

Afmeting

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Maak een afspraak in ons Azalp Experience Center

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product samenstellen

Jouw product

Biohort Highline H2 metalen tuinhuis

2.627,-

Toevoegingen

 0,-

Verzending

GRATIS


Totaal

 2.627,-

Product omschrijving

Biohort HighLine H2

Vind jij maar geen geschikte plek om jouw tuingereedschap op te bergen? Dan is deze Biohort metalen berging iets voor jou! Standaard zijn al een aantal handige opbergoplossingen bij de berging inbegrepen en je kunt dit zelf uitbreiden zodat je de meest effectieve opslagruimte creëert. Hang de hark, bezem, schoffel op aan de ene wand, het kleine handgereedschap aan de binnenkant van de deur en plaats in de hoek een opbergkast zodat ook kleine spullen een plek krijgen.

Materialen

De berging is gemaakt van vuurverzinkt staal. Dat betekent niets minder dan dat het staal is ondergedompeld in een thermisch bad met zink. Er is dus een zinken laagje aangebracht waardoor de kans op corrosie aanzienlijk afneemt. De schroeven en scharnieren zijn gemaakt van roestvrijstaal. Door deze combinatie aan materialen is de berging levenslang onderhoudsvrij én is het een erg sterke constructie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een (sneeuw)storm, want windkracht 12 en 150 kg sneeuw per vierkante meter kan de berging gemakkelijk aan.

Kenmerken

Het moet natuurlijk gemakkelijk zijn om je spullen op te bergen. Daarom is deze HighLine berging van alle gemakken voorzien. De dubbele deuren zorgen voor een erg brede doorgang zodat jij ook met de kruiwagen of je fiets naar binnen kunt. De deuren openen en sluiten gemakkelijk door de gasveren en je sluit deze af door middel van een cilinderslot met drievoudige vergrendeling. Je kunt je spullen dus niet alleen droog opbergen, maar ook nog eens veilig!

Onder het dak zijn bovenramen geïntegreerd waardoor er natuurlijk daglicht de berging binnenvalt. Ook zijn ventilatieopeningen al in het dak gemaakt én is er een dakgoot met bladvanger in begrepen. Je kunt de berging dus onder de bomen plaatsen zonder je zorgen te hoeven maken over een verstopte dakgoot.

Indelen en uitbreiden

Er zijn standaard een aantal accessoires bijgeleverd om het opbergen van jouw spullen vanaf het eerste moment zo makkelijk mogelijk te maken. Dit zijn: vier gereedschapshouders, een schappenset met twee planken en twee werktuighouders. Je kunt dus al je spullen gemakkelijk opbergen in de daarvoor ontworpen accessoires.

Je kunt ook de berging uitbreiden met een luifel aan de zijkant. Je kunt dan bijvoorbeeld het konijnenhok eronder zetten, de aanhanger of je motor. Denk niet te klein, want je kunt natuurlijk ook aan de andere kant van de berging een luifel plaatsen waardoor je ook nog een zithoek of nog meer bergruimte creëert. Maak het af met wanden en het opbergen kan beginnen!

Opbouwen

De berging wordt als kant-en-klaar bouwpakket bij je thuis afgeleverd. Hier zitten alle onderdelen, bevestigingsmaterialen en een duidelijke montagehandleiding met afbeeldingen in. Vraag je broer, je nicht of een vriend(in) om je te komen helpen en ga aan de slag met de opbouw. Zorg wel van tevoren voor een goede, waterpas fundering zodat de berging recht staat. Dit is essentieel voor een lange levensduur. Daarna kunnen jullie aan de slag en kunnen al jouw spullen snel opgeborgen worden.

Heb je nog vragen of wil je graag advies van onze gespecialiseerde medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag!

TIP: Vanaf Gr. H2 kunt u de Highline naar uw behoefte draaien en kan de standaard deur in iedere zijde worden ingebouwd. Vanaf Gr. H4 kan ook de dubbele deur aan de ztijkant worden ingebouwd (niet in het midden mogelijk).

Deuropening: standaarddeur (rechtsopenend): 76 x 182 cm (B x H), dubbele deuren: 155 x 182 cm (B x H) De blauwe balk geeft de regengoot aan en toont de mogelijke montagezijde (vanaf Gr. H2) van een extra zijdak. De onderbroken lijn geeft het dakoverstek aan.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkBiohort
Breedte275 cm
Lengte195 cm
Hoogte222 cm
Oppervlakte5 m2
Wanddikte0.5 mm
Onderhoudsvrij
Glasdikte4 mm
DakvormPlat
Deur typeDubbele deur
KleurKwartsgrijs metallic
MetaalsoortVerzinkt staal
Azalp artikelcode21-007-0094-0
EAN-code9003414880399
Inclusief/exclusief
Slot
Vloer
Overige specificaties
Gespiegeld te monteren
Meerdere maten beschikbaar
Overschilderbaar
Veranda
Breedte binnenmaat252 cm
Diepte binnenmaat172 cm
Hoogte binnenmaat210 cm
Gewicht212 kg
Dakdikte0.5 mm
Vochtwerend
Vorstbestendig
UV-bestendig
Zijwandhoogte209.5 cm
Afsluitbaar
Afmeting deur156 x 182 cm
MateriaalMetaal
Afmetingen deur155 x 182 cm
GlassoortPlexiglas
Levertijd1-3 weken
Maximale sneeuwbelasting150 kg/m²
Afmetingen (bxl)275x195x222 cm

Shop meer

Alternatieven

Huidige product
Foto van Biohort Highline H2 metalen tuinhuis

Biohort Highline H2 metalen tuinhuis

Foto van Keter Artisan 97 kunststof tuinhuis Grijs

Keter Artisan 97 kunststof tuinhuis Grijs

Foto van Duramax Top Shed 8x6 Antraciet metalen tuinhuis

Duramax Top Shed 8x6 Antraciet metalen tuinhuis

Foto van Duramax Palladium Shed 8x6 Dubbele deur - Antraciet (O)

Duramax Palladium Shed 8x6 Dubbele deur - Antraciet (O)

prijs2.627,-1.849,-549,-1.349,-
MateriaalMetaalKunststofMetaalMetaal
Afmetingen (bxl)275x195x222 cm277 x 218 cm261x183x204 cm249x209x231 cm
Levertijd1-3 weken2-5 werkdagen2-5 werkdagen2-5 werkdagen
Meerdere maten beschikbaar
Bekijk dit productBekijk dit productBekijk dit product