Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Actie tot 04-03
Foto van Azalp Blokhut Karlijn
Foto van Azalp Blokhut Karlijn
Foto van Azalp Blokhut Karlijn
Foto van Azalp Blokhut Karlijn
Foto van Azalp Blokhut Karlijn

Azalp Blokhut Karlijn

5.824,-7.279,-

Vandaag besteld binnen 7-10 weken in huis.

Afmeting

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Maak een afspraak in ons Azalp Experience Center

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product samenstellen

Jouw product

Azalp Blokhut Karlijn

5.824,-

Toevoegingen

 0,-

Verzending

GRATIS


Totaal

 5.824,-

Voor- en nadelen

  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden
  • Premium kwaliteit
  • Gemaakt van vurenhout dus een behandeling met een beits of lak wordt sterk aangeraden

Product omschrijving

Maak kennis met de Azalp blokhut Karlijn, de ideale toevoeging aan je tuin die zowel functionaliteit als stijl biedt. Met twee aparte ruimtes, elk voorzien van een eigen deur, biedt deze blokhut veel mogelijkheden voor jouw buitenleven. Je kan bijvoorbeeld de ene ruimte gebruiken als handige opbergruimte voor al je tuingereedschap of fietsen, terwijl je de andere ruimte omtovert tot een praktische werk/klusruimte. Deze ruimte heeft een raam en een deur met half glas, wat zorgt voor extra natuurlijk licht, terwijl de andere ruimte een deur heeft die standaard dicht is.
Blokhut Karlijn is een praktische toevoeging waarmee je optimaal gebruik kan maken van je tuin!

Premium kwaliteit van Azalp

Bij Azalp draait alles om topkwaliteit. Onze blokhutten zijn van premium kwaliteit en bieden verschillende mogelijkheden om jouw tuin een upgrade te geven.
We kiezen alleen het beste Noord-Europese vurenhout voor onze blokhutten, waardoor ze niet alleen mooi zijn maar ook duurzaam. Daarnaast zorgt de erg sterke constructie met onder andere verlijmde nokbalken en versterkingen ervoor dat de kans op kromtrekken wordt verminderd. Onze dakconstructies zijn zelfs berekend voor Duitse sneeuwlast, zodat je blokhut bestand is tegen zware weersomstandigheden.
Ook hechten we veel waarde aan aandacht voor detail en maatwerk voor onze klanten. Met meer dan 30 jaar ervaring bieden we producten die gebaseerd zijn op bewezen vakmanschap. Bij Azalp doen we geen concessies aan kwaliteit. Onze premium blokhutten zijn ontworpen om generaties lang mee te gaan en kunnen je extra opslagruimte en een ontspanningsruimte bieden in jouw tuin.

Veelzijdig vurenhout

Dit model is volledig gemaakt van vurenhout. Vurenhout is een heel makkelijk te bewerken hout dat erg sterk is. Vurenhout heeft door zijn langzame groei een fijne vezelstructuur en bevat weinig hars en heeft kleine, vaste noesten. Het is echter een minder duurzame houtsoort, dit betekent dat het sneller kan verkleuren, vooral als het blootgesteld wordt aan verschillende weersomstandigheden. Ondanks dit is het een erg populaire houtsoort en raden wij aan om het te behandelen met een beits om zo de levensduur te verlengen.

Compleet naar wens aanpasbaar

De modellen van Azalp zijn compleet naar wens aanpasbaar. Vind je het model heel mooi maar heb je toch liever een andere deur, komen de afmetingen niet helemaal goed uit, of wil je het dak laten verzwaren voor zonnepanelen? Neem contact op met onze klantenservice of maak een afspraak in één van onze Experience Centers om de mogelijkheden te bespreken en je eigen model samen te stellen.

Bouwpakket

De basisconstructie is volledig op maat gemaakt en heeft geen verdere bewerking nodig voor het opbouwen. Het wordt standaard geleverd met de juiste tekeningen en bevestigingsmaterialen om je op weg te helpen. Wil je liever niet zelf aan de slag? Dan kunnen de professionals van onze opbouwservice dit voor je verzorgen.

We raden aan om een goede fundering op te bouwen. Dit zorgt voor een stevige ondergrond zodat de constructie niet kan verzakken. Twijfel je of je ook een vergunning nodig hebt? In sommige gevallen is dit niet nodig maar dit verschilt per situatie en gemeente. Wij raden aan om van te voren contact met je gemeente op te nemen en dit te controleren.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkAzalp
Breedte550 cm
Lengte500 cm
Oppervlakte25 m2
Wanddikte45 mm
Nokhoogte267 cm
Maatwerk mogelijk
HoutbehandelingOnbehandeld
DakvormZadel
Deur typeEnkele deur
HoutsoortVurenhout
Azalp artikelcode15-122-1015-0
EAN-code1041721698724
Inclusief/exclusief
Dakbedekking
Slot
Overige specificaties
Afmetingen deur90 x 185 cm
Geïsoleerd
Gespiegeld te monteren
Impregneren mogelijk
Isolatieglas
Kant en klaar geverfd mogelijk
Veranda
Breedte binnenmaat423 cm
Diepte binnenmaat471 cm
Aantal deuren2 st
Aantal ramen1 st
Dakoverstek20 cm
MateriaalHout
GlassoortEcht glas
Levertijd7-10 weken
Soort dakHout
Afmetingen (bxl)550 x 500 cm
Materiaal dakHout

Shop meer

BlokhutAzalp blokhuttenOnbehandelde blokhuttenTraditionele blokhutMerkenAzalpTuinhuis zonder verandaVurenhout BlokhuttenHouten blokhuttenAzalp maand actieAzalp maand actie: Blokhut