Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Keter Factor


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 939,-

€ 1.579,-


Selecteer de minimale en maximale lengte

182 cm

332 cm
Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

5 m2

6 m2

Merk


Kleur


Deur type


Serie


Keter Factor

(3)

Keter Factor - Maak opruimen gemakkelijk

Ben je op zoek naar een betrouwbare en praktische opslagoplossing voor jouw tuin? Dan zijn de Keter Factor tuinhuizen wellicht iets voor jou! Deze tuinhuizen bieden niet alleen voldoende opslagruimte voor al jouw tuingereedschap, maar zijn ook nog eens duurzaam en eenvoudig te monteren. In deze tekst vertellen we je graag meer over de voordelen en mogelijkheden van de Keter Factor tuinhuizen.

1 - 3 van 3 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Keter Factor 86 Kunststof Tuinhuis

Keter Factor 86 Kunststof Tuinhuis

Hoog plafond

Inclusief twee planken

Zeer stevige vloer

257 x 182 x 243 cm

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

€ 939,-


Veel opslagruimte

De Keter Factor tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd wel een tuinhuis is dat aansluit op jouw opslagbehoefte. Of je nu op zoek bent naar een kleine opslagruimte voor jouw fietsen of een groter tuinhuis voor jouw tuingereedschap en tuinmeubelen, met de Keter Factor tuinhuizen heb je altijd voldoende opslagruimte tot jouw beschikking. De tuinhuizen zijn bovendien voorzien van brede deuren, waardoor je gemakkelijk grotere objecten naar binnen kunt rijden.

Duurzame materialen

De Keter Factor tuinhuizen zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze jarenlang meegaan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Zo zijn de tuinhuizen bijvoorbeeld voorzien van een waterdicht dak en zijn de wanden verstevigd met staal. Daarnaast zijn de tuinhuizen onderhoudsvrij, waardoor je er bijna geen omkijken naar hebt.

Eenvoudige montage

Het monteren van een Keter Factor tuinhuis is eenvoudig en kan met behulp van de meegeleverde instructies en materialen binnen enkele uren worden gerealiseerd. De tuinhuizen zijn bovendien voorzien van voorgeboorde gaten, waardoor je alleen nog maar de verschillende onderdelen in elkaar hoeft te schuiven.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame opslagoplossing voor jouw tuin, dan zijn de Keter Factor tuinhuizen een goede keuze. Met hun ruime opslagmogelijkheden, duurzame materialen en eenvoudige montage bieden deze tuinhuizen alles wat je nodig hebt om jouw tuingereedschap, tuinmeubelen en andere spullen veilig en droog op te bergen.