Keter Factor kopen bij Azalp.nl

Keter Factor

3 artikelen  

Verwijder alle


Alle tuinhuizen in de Factor collectie van Keter bieden een ruime opbergplek voor in uw tuin. De tuinhuizen zijn opgebouwd uit polypropyleen panelen welke worden ondersteund door aluminium profielen. Deze stevige, maar onderhoudsvriendelijke constructie zorgt ervoor dat een aanschaf van een Keter Factor tuinhuis zorgt veel vele jaren plezier.

De uitgebreide Keter Factor collectie:

Deze collectie van verschillende tuinhuizen bieden u een uitgebreide keus en op die manier is er in bijna elke tuin wel een mooie plek voor een Keter Factor tuinhuis. De Keter Factor bestaat in verschillende maten zodat er altijd wel één is die past in uw tuin;

  • Keter Factor 46;
  • Keter Factor 63;
  • Keter Factor 66;
  • Keter Factor 88;
  • Keter Factor 811.

Praktische functies:

Alle Keter Factor tuinhuizen hebben verschillende functionaliteiten die u helpen het optimale uit uw tuinhuis te halen. Zo hebben alle huizen in de Factor collectie, behalve de Keter Factor 46, een grote dubbele deur die u helemaal open kunt zetten voor maximale mobiliteit. De vloer loopt bij de drempel schuin af naar buiten zodat u ook met fietsen, scooters of grasmaaiers gemakkelijk naar binnen en buiten kunt.

Dus zoekt u een stevig, ruim, onderhoudsvrij en weersbestendig tuinhuis om uw tuin helemaal af te maken? Zoek dan niet verder, bekijk de Keter Factor collectie bij Azalp tegen een voordelige prijs.