Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.349,-

€ 1.699,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

306 cm

398 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

306 cm

356 cm


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

10 m2

12 m2

Type


Merk


KleurGlaswand


Overkapping outlet

Een overkapping is een ideale aanvulling op elke tuin en kan perfect worden gebruikt om een loungeset onder te zetten, een eettafel of een jacuzzi. Het kopen van een overkapping kan echter duur zijn waardoor je misschien gaat twijfelen over de aanschaf. Daarom hebben we bij Azalp een overkapping outlet pagina met verschillende betaalbare opties.

1 - 2 van 2 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Kirk and Michaels douglas overkapping Fedde Prestige 2e KANS
2e kans

Kirk and Michaels douglas overkapping Fedde Prestige 2e KANS

Afmeting staanders 14 x 14 cm

Geschaafd douglashout

Scherp geprijsd vanwege retour

306 x 356 x 250 cm

Op voorraad

€ 1.349,-€ 1.579,-


Bij Azalp hebben we verschillende soorten overkappingen op de overkapping outlet pagina. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een aluminium overkapping als je gaat voor een moderne strakke uitstraling. Een metalen overkapping is hierin ook een goede keuze. Ga je juist meer voor een robuuste en traditionele look? Dan is een houten overkapping een populaire keuze. Er zijn op de overkapping outlet pagina verschillende soorten hout beschikbaar zoals Douglashout, grenen of vurenhout.

In onze overkapping outlet vindt je producten die verkocht worden tegen een scherpe prijs. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een seizoens actie, de verkoop van producten die uit het assortiment gaan of producten die zijn geretourneerd door klanten. Dit noemen we bij Azalp “2e kans” producten. De producten worden dan door een van onze medewerkers nagekeken op beschadigingen en of ze nog compleet zijn. Als de producten beschadigd zijn staat die altijd duidelijk vermeld in de beschrijving. Ook deze producten verdienen bij ons een tweede kans daarom verkopen we ze in de overkapping outlet.

Heb je een overkapping uit de outlet gezien die voldoet aan al jouw wensen? Kijk dan snel of een op=op items is of 2e kans, dit betekent namelijk dat er maar een van is en je dus snel moet beslissen. Heb je nog vragen over de overkapping outlet pagina en de producten die erop staan? Neem dan vooral contact op met de klantenservice! Daar helpen we je graag verder en geven we je advies over de overkapping outlet pagina.

Een houten overkapping outlet 

Op de overkapping outlet pagina kun je ook terecht voor een houten overkapping voor je droomtuin, ongeacht of je op zoek bent naar een moderne of traditionele stijl. Hout geeft een robuuste en natuurlijke uitstraling aan je overkapping en zal prachtig staan in elke tuin. Douglashout, vurenhout en grenenhout zijn drie verschillende soorten hout waaruit kan worden gekozen. We leggen je dan ook graag uit over het verschil tussen deze houtsoorten die je kan vinden in de houten overkapping outlet.

  • Douglashout is een hardhout dat vaak wordt gebruikt vanwege zijn sterkte en duurzaamheid. Het heeft een mooie, uniforme structuur en een donkerbruine kleur. Ook deze houtsoort vind je in de overkapping outlet

  • Vurenhout is een zacht en lichtgewicht houtsoort, is eenvoudig te bewerken en goedkoop in vergelijking met andere houtsoorten.

  • Grenenhout is ook een zachte houtsoort, en heeft een gelijkmatige structuur en een heldere, gele kleur.

De keuze voor één van deze houtsoorten hangt af van de specifieke toepassing, de persoonlijke voorkeur en het budget. Gelukkig hoef je daar in de overkapping outlet niet lang over na te denken aangezien deze allemaal goed geprijsd zijn.

Een tuinhuis met overkapping outlet 

Een tuinhuis met overkapping is de ideale oplossing voor zowel ontspanning als praktijk. Je kunt al je tuinuitrusting en accessoires veilig en droog opbergen in het tuinhuis, terwijl je onder de overkapping een lounge set kunt plaatsen voor heerlijke beschutte ontspanning op warme dagen. Het is een waardevolle toevoeging aan je tuin.

Op de tuinhuis met overkapping outlet pagina kun je ook een tuinhuis met overkapping aanschaffen in de uitverkoop. Je kunt verwachten dat je dezelfde kwaliteit krijgt als altijd, maar dan tegen een scherpe prijs. Zie je een tuinhuis met overkapping die perfect bij je wensen past? Bestel hem dan snel, want sommige producten op de overkapping outlet pagina zijn de laatste items of tweede kansjes en dus snel uitverkocht!