Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Foto van Spa Line Fragance eucalyptus spa geur (250 ml)
Foto van Spa Line Fragance eucalyptus spa geur (250 ml)

Spa Line Fragance eucalyptus spa geur (250 ml)

8,39
Niet op voorraad

Geur

We houden je op de hoogte

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product omschrijving

Spa geur met de geur van eucalyptus.

Spa Line Fragrances is een speciaal samengestelde spa geur zonder kleurstoffen dat ontwikkeld is voor het gebruik in spa’s en bubbelbaden. Het spa geurtje is verrijkt met eucalyptus extracten en geeft het de huid een aangenaam gevoel en laat je lichaam rusten en relaxeren. Eucalyptus werkt verfrissend en rustgevend op de ademhalingswegen en heeft een antiseptische en heilzame werking. Een eucalyptus bad is uitstekend te gebruiken bij griep en verkoudheid en verlaagt de lichaamstemperatuur bij koorts. Daarnaast werkt het ook zeer goed tegen spierpijn. De Spa Line Fragrances spa geuren schuimen niet en hebben geen invloed op de waterbehandeling van het water. Daarnaast is het niet schadelijk voor de behuizing van de spa of technische onderdelen.

Aromatherapie van Spa Line

Aromatherapie is het gebruik van essentiële oliën voor psychologisch en fysisch welzijn. Essentiële oliën zijn niet hetzelfde als parfums. Essentiële oliën zijn derivaten van planten waarnaar ze zijn vernoemd. Zij hebben normalerwijze een zeer sterke geur en zij bieden bewezen therapeutisch effecten. Daarentegen zijn parfums, artificiële fragrances en zodoende bieden deze niet het therapeutisch welzijn dat essentiële oliën wel bieden. Met onze Spa Fragrances kunt u op een natuurlijke wijze een aangename geur aan uw spa water toevoegen en een psychologisch welbehagen creëren.

Gebruiksaanwijzing

Giet voor het gebruik van de spa een dopje Spa Line Fragrance in het water. Vervolgens wacht je een paar minuten met de jets aan te zetten, om overdreven schuimvorming te voorkomen. Is er toch veel schuim ontstaan? Geen probleem, dit verdwijnt weer na het stilzetten van de jets.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkSpa Line
GeurEucalyptus
TypePer stuk
Azalp artikelcode13-084-0183-0
EAN-code5425021834819
Overige specificaties
Inhoud250 ml
LevertijdOut of stock

Shop meer

Spa AccessoiresSpa GeurenMerkenSpa Line