Spa Line Fragrance Lavender (250 ml) kopen bij Azalp.nl
Spa Line Fragrance Lavender (250 ml)
€ 8,95

Spa Line Fragrance Lavender (250 ml)

Hoofdafbeelding van Spa Line Fragrance Lavender (250 ml)
Afbeelding 1 van Spa Line Fragrance Lavender (250 ml)
Afbeelding 2 van Spa Line Fragrance Lavender (250 ml)
Afbeelding 3 van Spa Line Fragrance Lavender (250 ml)
€ 8,95
Incl. BTW

Levertijd: 2-5 werkdagen

Bekijk alles van
Spa Line
logo van Spa Line, te koop bij Azalp.nl

Specificaties
Merk Spa Line
Bekijk alle specificaties

Spa Line Fragrance Lavender (250 ml) omschrijving

Speciaal samengesteld geurwater zonder kleurstoffen voor gebruik in bubbelbaden. De Spa Fragrances geurwaters schuimen niet en hebben geen enkele impact op de waterbehandeling van uw spa, noch schaden zij uw spa-oppervlak of onderdelen op eender welke wijze. Ze zijn daarom perfect te gebruiken in uw spa. Aromatherapie is het gebruik van essentiële oliën voor psychologisch en fysisch welzijn. Essentiële oliën zijn niet hetzelfde als parfums. Essentiële oliën zijn derivaten van planten waarnaar ze zijn vernoemd. Zij hebben normalerwijze een zeer sterke geur en zij bieden bewezen therapeutisch effecten. Daarentegen zijn parfums, artificiële fragrances en zodoende bieden deze niet het therapeutisch welzijn dat essentiële oliën wel bieden. Met onze Spa Fragrances kunt u op een natuurlijke wijze een aangename geur aan uw spa water toevoegen en een psychologisch welbehagen creëren. 

Eucalyptus 250 ml Werkt verfrissend en rustgevend op de ademhalingswegen. Antiseptische en heilzame werking. Een eucalyptus bad is uitstekend te gebruiken bij griep en verkoudheid. Verlaagt de lichaamstemperatuur bij koorts. Werkt zeer goed tegen spierpijn. Lavender 250 ml (lavendel) Heeft een kalmerende werking. Helpt uitstekend bij slapeloosheid, stress hartkloppingen en te hoge bloeddruk. Uiterst rustgevend voor geest en huid. 
Pine 250 ml (dennen). Goed voor hooikoorts, verkoudheid en ademhalingsproblemen. Verlicht spier- en reumatische pijn. Helpt bij emotionele zwakte, depressie, geestelijke zwakte en lusteloosheid. Bezorgt emotionele energie. 
Relaxing 250 ml (ontspannend) Verrijkt met essentiële oliën: rozemarijn, bekent om zijn anti-stresserende werking en lavendel bekent om zijn kalmerende werking, bergamotolie, cederhout olie, sinaasappel olie. 
Sensual 250 ml (sensueel) Verrijkt met essentiële oliën van lavendel, pepermunt en ylang-ylang bekend om hun stresserende en sensuele werking. Geeft uw huid een aangenaam gevoel en laat uw lichaam rusten en relaxeren. 
Rosemary 250 ml (rozemarijn) Heeft een opwekkende en weldadige werking. Een rozemarijn bad werk verzachtend, ontspannend en is bijzonder heilzaam. Stimuleert de bloedsomloop en heeft een positieve werking op het zenuw- en spierstelsel. Neemt mentale uitputting, verwarring en twijfel weg en brengt een heldere geest. 
Aloë Vera 250 ml Verrijkt met Aloë Vera. Geeft uw huid een aangenaam gevoel en laat uw lichaam rusten en relaxeren. 
Fruity 250 ml (Fruitig) Verrijkt met tutti frutti parfum wat een zacht en zoet gevoel geeft. Geeft uw huid een aangenaam gevoel en laat uw lichaam rusten en relaxeren. 
Magnolia 250 ml Verrijkt met Magnolia. Geeft uw huid een aangenaam gevoel en laat uw lichaam rusten en relaxen. 
Grapefruit 250 ml (Pompelmoes) Verrijkt met pompelmoes extracten. Geeft uw huid een aangenaam gevoel en laat uw lichaam rusten en relaxen. 

Giet bij gebruik van de spa een een dopje Spa Fragrance in het bad. Wacht vervolgens enkele minuten alvorens de jets aan te zetten, om overdreven schuimvorming te voorkomen. Indien er schuim vormt, verdwijnt dit weer na het stilzetten van de jets.

Spa Line Fragrance Lavender (250 ml) specificaties

EAN nummer1005687749111
Azalp artikelnummer13-084-0184-0
Overig
Merk Spa Line