Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Vijverfilter met pompVijverfilters

Vijverfilter met pomp

(1)


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 225,-

€ 226,-

MerkKabellengte


Kies voor gemak met een complete filterset

Een prachtige vijver met helder water is een gezonde omgeving voor planten en vissen, waarin zij goed tot hun recht komen. Je wil dus ook dat het vijverwater helder en gezond is én blijft. Om dit gemakkelijk te maken kun je kiezen voor een complete filterset.

1 - 1 van 1 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

AquaForte Filterset CBF12000 + EC6500

AquaForte Filterset CBF12000 + EC6500

Op voorraad

€ 225,99


Waarom zou je kiezen voor een complete filterset?

Met een complete filterset heb je zowel een vijverfilter als een vijverpomp, waarvan je zeker weet dat deze twee perfect met elkaar samenwerken: geen pomp die niet krachtig genoeg is voor het filter, geen overstromende filters doordat de pomp juist te krachtig is, maar de juiste balans.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een complete filterset?

Een complete filterset heeft meerdere voor- en nadelen, namelijk:

+ Gemak: met een filterset heb je alles in één en hoef je niet op zoek te gaan naar een los filter en een losse pomp.

+ Filter en pomp die perfect samenwerken.

+ Lage prijs in vergelijking met een losse filter, pomp en accessoires.

- Niet alle filtersets zijn geschikt voor bijzondere situaties, zoals een waterval, beekloop of fontein.

Welke filterset is geschikt voor welke situatie?

Maak het jezelf gemakkelijk en kies een van onze complete filtersets voor het filteren en helder houden van jouw vijverwater. Voor iedere filtersoort, zoals doorstroomfilters, drukfilters en beadfilters, bestaat een complete filterset:

  • Een doorstroomfilterset is een betaalbare keuze en is verkrijgbaar voor zowel kleine hobbyvijvers als grote vijvers met vissen. Een doorstroomfilterset beschikt over een filter, pomp en UV-C filter om jouw vijverwater helder te houden. Een doorstroomfilterset heeft een hoge prijs-kwaliteit verhouding, maar dient te allen tijde droog, dus boven waterniveau, geplaatst te worden en is daardoor moeilijk uit het zicht te houden.

  • Een drukfilterset is verkrijgbaar voor zowel kleine hobbyvijvers als grote vijvers met vissen. Deze beschikt over een filter, pomp en UV-C filter en filtert het water zowel biologisch als mechanisch, waardoor fijn en grof vuil en algen uit het vijverwater worden verwijderd. Een drukfilterset kan zelfs worden ingegraven, zodat het prachtige uiterlijk van jouw tuin en vijver niet wordt ontsierd met een zichtbare filter en pomp.

  • Een beadfilterset is de juiste keuze voor een veeleisende, grote vijver, zoals een zwemvijver of koivijver, doordat deze set is gemonteerd op een kunststof pallet en direct aangesloten kan worden. Een beadfilterset beschikt over een pomp, beadfilter, zeefbochtfilter en UV-C filter, die zorgen dat het vijverwater mechanisch en biologisch gefilterd wordt en al het vuil en algen verwijderd worden.